maanantai 10. helmikuuta 2014

leivoksia ja oivalluksia

R: Kylläpäs viikonloppu meni taas nopeasti. Mun viikonloppu oli vähän normaalista poikkeava, en käynyt kertaakaan salilla, eikä meillä ollut peliä tai treenejä! Mun salikortti meni vanhaksi viime viikolla ja päätin että ostan vuosikortin vasta palkkapäivänä, eli kuun puolessa välissä. Se tarkoitti viikonloppua ilman salia, outoa! Tosi usein viikonloppuisin tulee päivällä mentyä salille, usein molempina päivinä jos ei ole peliä. Nyt kuitenkin huomasin, että joskus on ihan kiva pitää treenittömiä viikonloppuja, ehtii tehdä vaikka mitä!

 photo kaumlnnykaumlstaumlhelmikuu20144.jpg
 photo kaumlnnykaumlstaumlhelmikuu20145.jpg

Lauantaina meidän piti Jennan kanssa mennä testaamaan uusi Gaggui-kahvila, mutta jouduttiin kääntymään ovelta takaisin, kun paikka oli niin täynnä. Harmitti vähän, mutta lopulta päädyttiin Kauppahallin Piece of Cakeen, joka ei ollut yhtään huono vaihtoehto. Mä syön tosi harvoin kahvin kanssa mitään leivoksia (olen pihi), mutta tällä kertaa otettiin leivokset, nam! Elämän pieniä iloja. Pakko muuten käydä jonain päivänä testaamassa tuo Gaggui-kahvila, ihan vaan senkin takia kun paikkaa pyörittää kaksoset!

 photo kaumlnnykaumlstaumlhelmikuu20147.jpg

Kierreltiin urheilukaupoissa ja katseltiin vähän lenkkarivalikoimia. Meidän pitäisi molempien saada uudet lenkkarit puolimaratontreenejä varten. Mullahan olisi upouudet Niket, mutta en mä niitä taida juoksukengiksi uhrata ainakaan vielä.. Onneksi kaupat on pullollaan erilaisia lenkkareita, eiköhän jostain löydy jotkut hyvät (ja hienot).

 photo kaumlnnykaumlstaumlhelmikuu20146.jpg

Iltapäivällä mun seura vaihtui Jennasta Janneen, oltiin varattu liput leffaan. Oli vähän vaikeuksia päättää, mitä mentäisiin katsomaan, kun oli niin paljon hyvältä vaikuttavia vaihtoehtoja, mutta lopulta päädyttiin katsomaan Her, joka oli kyllä ihan hyvä, ajatuksia herättävä elokuva. Ennen leffaa käytiin herkuttelemassa Pizzariumissa, sieltä saa ehdottomasti Turun parhaat pizzat. Ystävänpäivänä saa sydämenmuotoista pizzaa, kannattaa mennä maistamaan.

Viikonloppuun mahtui myös vähän olympialaisia (jee, hyvä Suomi!), peli-ilta tyttöjen kanssa, vuoden ensimmäiset laskiaispullat (kiitos Riina!), Putoukselle nauramista ja viikon ruokaostosten shoppailua. Ja okei, ihan kokonaan treenaamatta en pystynyt olemaan, eilen illalla oli pakko lähteä lenkille kun oli niin kamalan turvonnut olo kaikkien herkuttelujen takia.. Harvemmin lenkki vesisateessa sunnuntai-iltana tuntuu yhtä hyvältä, nyt se jotenkin kruunasi koko viikonlopun. Päätin että tästä lähtien en jaksa murehtia, jos joskus salitreeni jää välistä.. Oli meinaan ihanan rentoa vaan olla ja mennä ihan miten haluaa, eikä tarvinnut miettiä ettää missä välissä syö, että jaksaa salilla jne. Vaikka tykkäänkin ihan kamalasti treenata, niin pakko yrittää muistaa että tässä maailmassa on niin paljon muutakin kivaa ja kokemisen arvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti