tiistai 18. helmikuuta 2014

elämää ripsenpidennysten jälkeen..

R: Mä olen totutellut ripsettömään elämään viime päivinä! Kirjoitin vähän aikaa sitten, että päätin luopua ripsenpidennyksistä kokonaan ja viime viikonloppuna, kun viimeisestä huollosta oli viisi viikkoa, päätin ottaa viimeisetkin ripset pois. Googlettelin neuvoja ripsien poistoon ja harkitsin jo, että menisin jonnekin otattamaan ne pois, mutta onneksi päätin kokeilla ihan "kotikonstein". Luin ties mitä kauhutarinoita siitä, miten joku on irroittanut ripset rypsiöljyllä (!!!), mä sain ripseni irti ölypitoisella silmämeikinpoistoaineella ilman hankaamista. Meikinpoistoainetta vaan vanulappuun, pidin sitä siinä muutaman minuutin ja mukana lähti aikamoinen kasa ripsiä. Pakko myöntää että alkoi vähän kauhistuttaa, kun vessan lavuaari näytti ihan joltain ripsien hautausmaalta.. En tajunnut miten paljon niitä vielä oli jäljellä!


Kaikki ripset eivät lähteneet tietenkään heti, mutta saman illan aikana sain lähes kaikki pois ilman repimistä. Päätin että en ala nyppimään niitä, sillä siinähän olisi samalla lähtenyt omakin ripsi. Viimeiset jäljelle jääneet ripset leikkasin (varovasti..) saksilla oman ripsen pituiseksi, ei niitä sieltä joukosta erottanut kun laittoi ripsiväriä. Montaa päivää ei tarvinnut odottaa, ennen kun viimeisetkin jäljelle jääneet ripset tipahtivat omai aikojaan ja nyt jäljellä on ainoastaan omia ripsiä. Onhan nämä vähän lyhyemmät kun aiemmin, mutta ei ollenkaan niin kaljut kun pelkäsin. Ja kyllähän ripset kasvaa, joten enköhän mä selviä.


Luin kauhutarinoita siitäkin, miten omat ripset lähtee lähes kokonaan jos pitää pidennyksiä kauan, mutta mun on kyllä lähes yhtä tuuheat kun ennen pidennyksiä. Jos ripsienlaittaja osaa asiansa, niin omat ripset ei kärsi pidennyksistä. Voin tälleen jälkikäteen(kin) kyllä kehua Reettaa, joka mun ripset teki ja huolsi, selkeesti hyvää työtä kun omat ripset eivät kärsineet! Mä muuten huomasin, että nyt kun mulla ei ole ripsiä, niin käytän heti enemmän aikaa ihonhoitoon ja meikkaamiseen. Vaikken edelleenkään meikkaa mitenkään erikoisesti, niin haluan että esim. iho ja kulmat näyttää paremmalta, nyt kun sitä "itsevarmuutta" ja meikattua oloa ei tule ripsien ansiosta. Saa nähdä kauanko tämä innostus kestää, tuskin kovin kauan..

Mutta, mä lähden nyt pian koristreeneihin, pitääkin muistaa pestä ripsarit pois ennen treeniä. Hassua kun pitää taas totutella tällaisiin arkisiin asioihin, joita ei tarvinnut ripsien kanssa ajatella. Onneksi mulle ei tuota mitään ongelmia mennä ilman meikkiä salille tai treeneihin, en ole ikinä ymmärtänyt miksi joku meikkaa salille? En mäkään kyllä aina jaksa meikkejä pois pestä jos lähden treenaaman, mutta se on laiskuutta, eikä liity siihen etten voisi olla ilman meikkiä jossain..

6 kommenttia:

 1. Nätti! Onko sulla ripsiväriä näissä kuvissa?

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on nyt ehkä kuukauden verran totuteltu ilman ripsipidennyksiä olemiseen, ja oon yllättynyt siitä, miten hyvin on mennyt. Omat ripset ei mullakaan kärsineet yhtään niin paljon kuin pelkäsin, mutta kyllähän se on outoa, kun pitää "koko ajan" olla laittamassa tai poistamassa ripsaria. Hyvälle näyttää kyllä sunkin ripset ilman pidennyksiä, mitään suurta tuhoa ei selvästikään oo aiheutunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinpä ja varsinkin laiskana ihmisenä ei jaksaisi koko ajan olla laittamassa ripsaria ;)

   Poista
 3. Haha, mä oon just noita rypsiöljyllä lotraajia :D

  Mulla oli jossain vaiheessa ihan hullu ripsiriippuvuus, enkä kertakaikkiaan pärjännyt ilman tekareita, mutta nyt on kyllä pelkästään ihana olla ilman. Onhan ne aika tönkön näköisiäkin, vaikka helpottavat arkea mielettömästi. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, oikeesti, rypsiöljyä silmiin? Eikö se kirvele? :D

   Poista