perjantai 3. tammikuuta 2014

vuoden parhaat kosmetiikat

R: Mä löysin viime vuonna viisi uutta luottokosmetiikkatuotetta, jotka varmasti jäävät pysyvästi käyttöön vielä tänä vuonnakin.


Aussien Miracle Hair Insurance -hoitoaine on täydellisen tuoksuista. Aussien tuotteet on olleet mun lemppareita jo pitkään, nyt päädyin ostamaan Lontoosta tätä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tätä voi suihkuttaa märkiin tai kuiviin hiuksiin, mä suihkutan tätä aina märkiin/pyyhekuiviin hiuksiin, auttaa kivasti selvittämään takut.

Nivean Creme Care -suihkugeelin sain loppuvuodesta erään testiryhmän kautta. Ihan mieletön tuote! Suihkugeeli, joka tuntuu iholla enemmänkin kosteusvoiteelta, kosteuttaa ihoa ja tuoskuu perinteisen hyvältä Nivealta. Suihkun jälkeen iho ei ole yhtään niin kuiva kun normaalisti, joten ei tarvitse rasvata. Laiska kiittää. Niin ja plussaa ihanasta "niveamaisesta" tuoksusta.


Lumenen CC-voide onkin varmaan monille tuttu. Ostin omani heräteostoksena kerran Cittarista ja en voi ymmärtää miten olen ennen pärjännyt ilman tätä! En käytä meikkivoidetta oikeastaan koskaan, CC-voide riittää hyvin. Ainut miinus siitä, että tämä sävy medium-tuntuu ehkä ihan vähän liian tummalta tälleen talvisin, kun taas se vaalein taitaa olla liian vaalea. Pitäisi varmaan yrittää sekoittaa kahta eri sävyä?

Clarinsin 3-Dot Liner silmänrajauskynän sain testiin muistaakseni Costume-lehden testipaneelin kautta. Sain sillon kasan silmänrajauskyniä testiin, mutta en heti ihastunut tähän tuon oudon pistemäisen pään takia. Käyttö vaati kuitenkin vaan pientä harjoittelua, nykyään tämä on mun ehdoton suosikki. Tällä ei siis tehdä kolme rajausta yhtä aikaan (:D) vaan pistemäinen rajaus, jonka ansiosta ripset näyttää tuuheammlta. Totuttelun jälkeen tämä on tosi helppo ja nopea käyttää. Mä en kovin ahkerasti jaksa arkisin meikata silmiä tai tehdä rajauksia, mutta aina kun teen niin tämä on ehdottomasti käytössä.

Tilasin syksyllä Avonilta punaisena huulipunan, ajattelin että nyt on hyvä aika kokeilla osaisinko käyttää sitä. Ja pakko myöntää, että tuon tuon ensimmäisen kirkkaan punan oston jälkeen olen hankkinut muutaman muunkin huulipunan ja en enää ymmärrä miten joskus pärjäsin ilman!

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Mä toivoisin löytäväni tämän vuoden aikana täydellisen peitevoiteen, joka toimii mm. tummille silmänalusille. Se oikea  peitevoide puuttuu vielä mun meikkipussista.

3 kommenttia:

  1. Noita tuotteita en ole koskaan käyttänyt, olisin kiinnostunut erityisesti tosta Aussien hoitoaineesta. Nyt olisi hyvä syy lähteä Lontooseen hakemaan sen! ;D
    Oon muuten tykännyt Sensai 38 C ripsarista! Kiva käyttää liikunnassakin sitä :D Kiitos sulle kun sitä täällä suosittelit joskus! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo cc tarttui mullakin heräteostoksena matkaan cittarista ja se on ihan paras! :) mulle se vaalein sävy on talvella tosi hyvä :)

    VastaaPoista