keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tervetuloa 2014

J: Uuden vuoden juhlinnan onnistumisesta kertoo tällä kertaa se, että sain nyt vasta energiaa tulla koneelle postailemaan ;) Vietettiin ihan rauhallista iltaa tosin, ensin oltiin täällä meillä, syötiin hyvin, juotiin skumppaa ja pelailtiin lautapelejä. Yritettiin myös valaa tinaa, mutta ei yllättäen onnistunut tossa meidän induktioliedellä.. 


Kahdentoista aikoihin lähdettiin jokirantaan ihailemaan ilotulitusta, juotiin vielä vähän lisää skumppaa ja jatkettiin matkaa Brysselin kautta meidän "lähipubiin" eli Pikku-Torreen istuskelemaan. Mulla oli reissussa kamera mukana, mutta muistikortti jäi tietty kotiin koneeseen! Se oli lopulta ihan hyvä juttu, ei aina tarviikaan olla kuvailemassa ja olen tyytyväinen, ettei pubista tullut enää kuvia todisteeksi ;)

Nyt mun pitäisi pakkailla, lähdetään huomenna aamulla ihan liian aikaisin kohti Helsinkiä ja Tallinnaa. Ollaan yö siellä ja yö Helsingissä. Ihanaa saada vähän vaihtelua taas tähän arkeen! Ennen pakkailua kuitenkin jotain ruokaa, mäkki houkuttelis tällä hetkellä ;) Mites muiden uuden vuoden juhlinta sujui?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mahtavalta vuodenvaihteelta! Ja vähäks toi teidän yhteinen kuva on kiva. Riikalle sopii superhyvin tuo kirkas huulipuna. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli :) Kiitos!! Munkin pitäs rohkaistua testaamaan huulipunaa..

   Poista
 2. Ihan mahtavalta kuulostava ilta!:) Upeaa uutta vuotta<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista