torstai 2. tammikuuta 2014

täydellisyysR: Tein alesta hyviä kenkälöytöjä, toiset ostin viikko sitten ja toiset heräteostoksena tänään. Mä just tänään  valitin Jannelle miten meidän eteiseen ei mahdu enää yhtään kenkiä (eteinen on pieni, kenkiä liikaa..), mutta silti en voinut vastustaa kiusausta, kun löysin ihan täydelliset nauhalliset nilkkurit Seppälästä. Ne te näette asukuvissa joku kerta, nämä kengät ostin viime viikolla Skopunktenista ihan naurettavan halvalla. Siellä oli tarjous, kolmet kengät kaksien hinnalla ja myös alekengät kuuluivat kampanjaan. Jenna löysi itselleen kahdet kengät, joten pakkohan mun oli uhrautua ja ostaa nämä itselleni. Tarkkojen laskutoimitusten jälkeen maksoin Jennalle näistä 13 euroa, ei paha hinta kengistä! Nyt on kyllä kenkävarasto taas täydentynyt hyvin, en tarvitse enää yhtään kenkiä tänä talvena! (Kirjoitin ensin tänä vuonna, mutta se olisi ehkä liian paha, vuosi ilman uusia kenkiä..).

Päätin vähän rajoittaa mun shoppailua, mutta oikeasti tarvitsisin jotain vähän siistimpiä vaatteita töihin. Vaikka mitään tiukkoja pukeutumissääntöjä ei (onneksi) ole, niin haluaisin silti ainakin jonkun siistin bleiserin ja jotain siistejä paitoja, joita voisi sitten tapaamisissa käyttää. "Normaaleina" työpäivinä on varmaan ihan sama missä vaatteissa töihin menen, mutta palavereissa tunnen itseni itsevarmemmaksi, jos pukeudun asiallisemmin ja "aikuismaisemmin". Vaikka olen vannoutunut converse-, kangaskassi- ja collarityttö, niin kyllä mäkin tykkään joskus näyttää akateemisesti uskottavalta! Miten teiltä on onnistunut työpukeutumisen ja oman tyylin yhdistäminen?

2 kommenttia:

 1. onpa kivat! mä yks päivä kävin kanssa tuolla skopunktenilla kattelemassa kenkiä ja siellä oli meneillään toi sama tarjous. teki mieli ostaa mutta sitten kuitenkin maltoin :D onneksi löysin kivat talvikengät täältä helsingistä nyt lomalla, sellaisia kun oon etsinyt koko syksyn!

  ja tosta työ- ja arkipukeutumisen yhdistämisestä, huh. mulla tulee olemaan kyllä sellaisia ongelmia. joskus oon jopa miettinyt, että pitäiskö jo sitä arkipukeutumistakin alkaa pikkuhiljaa hivuttamaan astetta siistimpään ja konservatiivisempaan suuntaan, niin ei sitten ois niin suuri kontrasti joskus kun pitää sitä jakkupukua alkaa käyttämään ;p syksyllä kun olin vakuutusyhtiöllä töissä niin aina ne päivät kun tiesin meneväni suoraan koululta töihin olivat kyllä aika pahoja :D oli niin epämukava olo aina koululla niissä mustissa suorissa housuissa ja jossain siistissä paidassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne sun blogissa näkyneet kengät ainakin on tosi hienot :) Ja joo uskon että sulla ainakin on ongelmia työpukeutumisessa, kun teidän alalla ollaan vielä tarkempia pukeutumisessa! Tavallaan mäkin olen ajatellut että pitäisi "opetella" pukeutumaan "aikuismaisemmin", mutta äääh, kyllä sitä ehtii ;) Kunhan tilanteen mukaan aina pukeutuuu!

   Poista