sunnuntai 26. tammikuuta 2014

tällaisista viikonlopuista tykkään


R: Mä kyllä tykkään niin paljon tällaisista viikonlopuista, jotka sisältävät hyvää ruokaa, treeniä ja rentoutumista. Lauantai alkoi herkullisella aamupalalla, oltiin vaan, käytiin salilla, tehtiin hyvää ruokaa ja katsottiin Putousta. Tänään oli peli (joka kyllä melkeen pilasi koko viikonlopun), mutta onneksi oltiin Tampereelta kotona jo hyvissä ajoin, joten nyt illalla on ehtinyt ottaa rennosti. Mua kyllä harmitti ihan uskomattoman paljon yhden pisteen tappio tosta pelistä. Pitäisi oppia ajattelemaan, että niillä pelien lopputuloksilla ei oikeasti ole mitään väliä (siis niillä ei oikeasti ole mitään väliä), mutta mun luonteella se ei vaan ole mahdollista. Jos teen jotain, niin teen sen kunnolla ja jos epäonnistun, niin vituttaa. Yksinkertaista!

Nyt kuitenkin yritän unohtaa ton pelin, joka edelleen kummittelee jossain takaraivossa. Ajattelin katsoa vielä jonkun leffan ennen nukkumaan menoa ja huomenna sitten taas uusi työviikko ja uudet haasteet. Menen huomenna ensimmäistä kertaa mun toiselle työpisteelle, joten vähän jännittää. Mä tykkään rutiineista, joten mielelläni viettäisin kaikki päivät tutussa turvallisessa ympäristössä yliopistolla, mutta eiköhän kaikkeen totu. Saan myös nyt ensimmäistä kertaa ikinä ikioman työläppärin ja työpuhelimen, jännää. Tunnen itseni ihan aikuiseksi!

4 kommenttia:

 1. Pakko hakee huomena irttareita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tekee taas mieli irttareita, pakko kuitenkin ehkä sinnitellä ja odottaa viikonloppuun :)

   Poista
 2. Kuulostaa täydelliseltä lauantailta :--) sussa on taistelijan luonnetta, harvoin motivoitunut pelaaja nielee tappion mukisematta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kyllä joskus vähän liikaakin tota taistelijan luonnetta ;) Pitäis vaan oppia ettei se aina ole niin vakavaa..

   Poista