perjantai 17. tammikuuta 2014

Sitä oikeaa etsimässä

J: Mun takkipohdinnat jatkuu jälleen. Olin jo ihan luovuttanut uuden takin suhteen, mutta viime päivien -15 asteen pakkaset muuttivat mun mielen. Kyllä se uusi takki olisi saatava ja mielellään mahdollisimman pian. Kaikki kaupasta löytyvät yksilöt ovat kuitenkin joko vääränkokoisia, rumia, liian kalliita, liian ohuita tai muuten vaan niissä on joku vika. Päädyin selailemaan Espritin nettisivuja ja sieltä löytyi pari ehdokasta täydentämään talvitakin kokoista aukkoa meidän naulakossa..
 Takit: Esprit.fi

Sanotaan vaikka, että vaihtoehtoja on, mutta mä taidan olla liian nirso. Näistäkään yksikään ei ole ihan täydellinen.. En kyllä tiedä, että onko sellaista täydellistä takkia edes olemassa. :D Luulin sen oikean kävelevän vastaan viimeistään joulun jälkeisissä alennusmyynneissä, mutta eipä ole näkynyt! 

Käyn varmaan tänään vielä katselemassa vähän alennusmyyntejä ja sen jälkeen, jos mitään ei löydy, voisin harkita että tilaan yhden näistä. Arvatkaa mikä? Sen verran voin kertoa, että se ei ole tuo alarivin karvatakki, vaikka se aivan ihana onkin! Tilasin jo yhden karvatakin H&M:n aleista, mutta se ei oikein sovi arkikäyttöön.. Tajusin muuten juuri, ettei siitä takista ole ollut mitään hyviä kuvia täällä blogissa, pitää varmaan korjata tilanne mahdollisimman pian.. Ulkona on vaan niin kylmä, ettei tee kauheasti mieli mennä sinne jäätymään pelkästään kuvien takia. Ei saisi kyllä bloggaajalla olla tällaista asennetta, mutta joskus se mukavuus voittaa.. Nytkin istun ikkunan vieressä kirjoittamassa ja katselen auringonpaistetta, mutta olen salaa tyytyväinen, ettei vielä muutamaan tuntiin ainakaan tarvitse lähteä tuonne ulos ;)

 photo 920eb4c2-c6e5-4213-ac9e-32843a4576bf_zpsda340c8f.jpg

4 kommenttia:

 1. hieno karvatakki! :)

  VastaaPoista
 2. Parkatakki <3 itse ostin viime keväänä mustan Vero Modan parkatakin ja on kyllä yksi parhaimmista takeista mitä mulla nyt on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin Vero Modassa nytkin sellaisia kivoja parkoja, mutta ei ollut mun kokoa enää jäljellä!

   Poista