perjantai 3. tammikuuta 2014

Ruokakuulumisia


J: Tiedättekö mikä on mun mielestä ehdottomasti yksi parhaita puolia lomailussa? No näistäkin kuvista se on ehkä pääteltävissä.. Syöminen! Ollaan todellakin herkuteltu tällä reissulla. Tallinna olisi ollut paljon kivoja ravintoloita ja kahviloita, mutta ehdittiin vaan kerran kahville ja illalla käytiin tunnelmallisessa ravintolassa syömässä illallista.  Aamulla nautittiin Viru hotellin loistavasta aamupalasta ja tänään käytiin täällä Helsingissä Cantina Westissä vetämässä vähän fahitaksia. Oli niin hyvää ;) Nyt makaan maha täynnä hotlan sängyssä ja katsotaan jotain hassua leffaa tv:stä. Ihana perjantai-ilta!

Huomenna sitten takaisin Turkuun. Ennen sitä haluaisin vielä vähän shoppailla, en ole löytänyt vielä mitään.. Tallinnan kaupat oli tällä kertaa aika pettymys! Ennen sitä kuitenkin kunnon yöunet pitkästä aikaa ja tietenkin hotellin aamupalaa.. On mulla muuten muitakin kuvia kun ruokakuvia, laitan niitä kun selviin kotiin. Nämä kuvat on kännykällä otettuja, huomaako eroa? Ja ensimmäistä kertaa kokeilin postaila tabletilla, helpompaa kuin luulin!

Ps. Tuliko nälkä?

4 kommenttia:

 1. oi nam :D oon samaa mieltä: reissujen kohokohdat on aina ruokailut! varsinkin hotelliaamupalat ;)
  hehe tietkö meijän piti carlon kanssa lähteä tallinnaan kanssa 2.-3.1. ja hotellikin oli viru :p oli varmaan samat laivamatkatkin varattuina, mitä sun instasta seurailin ;) ei kuitenkaan päästy matkaan kun carlo tuli kipeeksi. oispa ollu hauska sattuma kun oltais tuolla laivalla/tallinassa törmätty :)
  ja nyt kun kattelen näitä kuvia niin etenkin ton aamupalan missaaminen harmittaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, vähän ois ollut kiva olla siellä samaan aikaan :D Harmi ettette päässyt :(

   Poista