torstai 30. tammikuuta 2014

muutamia arkisia asioita

R: Muutamia huomioita mun arjesta..


Green Tea -tabletit edistää aineenvaihduntaa. Tehtiin Jennan kanssa yhdessä tilaus Holland&Barretille, kun oli kampanja jossa sai aina toisen purkin 1 pencellä. Eli melkeen kun kaksi yhden hinnalla. Mä tilasin D-vitamiiniä ja green tea tabletteja. Green teat lupaa edistää rasvan palamista, saa nähdä onko niistä apua! Eiväthän toki pelkät tabletit ketään laihtumaan saa, mutta tuskin niistä haittaakaan on terveellisen ruokavalion ja treenailun lisänä. Sen ainakin olen huomannut, että vessassa saa käydä normaalia useammin kun näitä syö..


Pörröneule lämmittää. Lontoosta ostettu pörröneule on pelastanut mut monena aamuna jäätymiseltä. Olen ottanut tavaksi kävellä aamuisin töihin, vaikka onkin tosi kylmä. Kylmimpinä aamuina menin autolla, mutta kävely on niin paljon kivempaa! Tykkään siitä kun voi laittaa kuulokkeet päähän, kuunnella Suomipopin aamulypsyä ja kävellä jokirantaa pitkin töihin. Matkalla herää aina hyvin ja saa samalla hyötyliikuntaa. Onneksi tämä neule on mielettömän lämmin, harvemmin tulee kylmä kun laittaa tämän takin alle.Vielä kun keksisi miten saisi posket ja nenän pysymään lämpimänä..


Välipala on hyvä idea. Olen alkanut pitää aina välipalaa mukana töissä, ettei lounaan ja päivällisen välissä ehdi tulla liian kova nälkä. Useimmiten laukussa pyörii pussi pähkinöitä ja joku hedelmä. Pähkinät ostan aina Punnite&Säästästä ja kotona sitten jaan ne sopiviin "annospusseihin", ettei tule napsittua liikaa. Yleensä ostan ainakin parapähkinöitä, saksanpähkinöitä, cashew-pähkinöitä ja manteleita. Ja siis ihan naturellina, ei mitään suolattuja/maustettuja!


Olen liian laiska lakkaamaan kynsiä. Sain viime ripsihuollossa Reetalta ihanan kynsilakan, enkä ole vieläkään ehtinyt testata sitä! Olen niin laiska lakkaamaan kynsiä, mutta kivasti varmaan piristäisi arkea (ja kynsiä) tuollainen ihana glitter-lakka. Suunnittelin että lakkaan kynnet ensin harmaanruskealla ja päälle tota glitteriä, vielä kun saisi aikaiseksi..

Neljän aikoihin on vielä valoisaa. En tiedä miksen aiemmin ole tajunnut, mutta tällä viikolla huomasin, että ulkonahan on ihan valoisaa vielä neljän aikoihin. Ihanaa, kyllä se kevät sieltä vihdoin tulee! Ehkä ehditään ottaa useammin asukuvia nyt kun on pidempään valoisaa..

4 kommenttia:

  1. Tuo neule on jotain niiin täydellistä! +kiitos hyvästä pähkinä-vinkistä :-)

    www.elviiraoona.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi sua, kyllä sä vielä tän vuoden aikana varmasti ehdit kynnet lakkaamaan. :D

    VastaaPoista