perjantai 24. tammikuuta 2014

kuulumisia ja yksityiskohtia

 photo riikka4_zps4101fa8d.jpg
 photo riikka2_zps6a4cfc35.jpg
 photo riikka6_zpsc66bb982.jpg

R: Halusin tänään ottaa asukuvia, mutta ei ehditty/jaksettu mun lounastauolla lähteä Jennan kanssa ulos asti jäätymään, niin otettiin vähän kuvia sisällä. Mä yleensä tykkään asukuvista, joissa on kivan asun lisäksi kiva tausta ja arvostan myös sitä, että kuvat on laadukkaita ja mielenkiintoisia. Tällä kertaa piti kuitenkin tinkiä siitä hienosta ympäristöstä, että saatiin jotain kuvia otettua! Mä olin tänään kahdessa palaverissa, joten jotain siistiä ja vähän normaalista asiallisempaa piti saada päälle. Omasta tyylistä tinkimättä siis. Päädyin lopulta mekkoon, nahkapintaisiin legginsseihin ja (Jennan) kuviolliseen neuleeseen. Tosi toimiva yhdistelmä mun mielestä! Tulinkin siihen tulokseen, että mun vaatekaappi kaipaa ehdottomasti lisää tuollaisia monikäyttöisiä mekkoja.

 photo riikka7_zpsdbb1c7f7.jpg
 photo riikka1_zps2434c0a8.jpg
 photo riikka3_zps9338cb11.jpg

Näissä kuvissa näkyy muuten ensimmäistä kertaa myös mun yksi alelöytö, kengät Seppälästä. Taisin niistä jossain postauksess mainitakin jo, mutta kuviin asti ne päätyivät vasta nyt. Oli kyllä hyvä ostos! Just tollaset hyvät perusnilkkurit, jotka sopii melkeen jokaiseen asuun.

Olen kyllä niin tyytyväinen, että tänään on perjantai. Kiireinen ja rankka viikko takana taas, ihana että huomenna saa nukkua pitkään. Sunnuntaina meillä on peli Tampereella, joten sillon joutuu heräämään aikaisin, mutta onneksi ollaan sieltä ajoissa taas kotona niin ehtii ottaa rennosti. Mulla on töissä tullut ihan kamalasti kaikkia uusia juttuja viime aikoina ja jouduin mm. pitää esitelmän isolle joukolle alansa ammattilaisia aiheesta, jota me aletaan tutkimaan, niin vähän jännitti! Vaikka mä en kamalasti stressaa mitään esitelmiä enää, niin silti kuitenkin etukäteen vähän jännittää ja olen huomannut että nukun aina ne edeltävät yöt tosi huonosti. Viime yönäkin näin monesti unta, jossa myöhästyin tänään palaverista, unohdin muistitikun kotiin jne. Onneksi kaikki meni hyvin ja ihmiset on tosi innoissaan meidän tutkimuksesta. Mutta, nyt lähden Jennan kanssa vähän heittelemään korista! Kukaan muu ei pääse treeneihin, mutta ajateltiin silti mennä heittelemään ja tekemään vaikka pientä kuntopiiriä jne. Saa sitten illalla syödä hyvällä omalla tunnolla karkkia. Mun instagram seuraajat (@riikka_ni) ovatkin jo nähneet miten karkkitarjoukset vainosivat mua eilen.. Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana mekko, muistatko mistä olet ostanut? Tai jos on vanhempaa mallistoa, niin osaatko suositella mistä tuon tyylistä mekkoa kannattaisi etsiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ostettu New Yorkerista (Amsterdamista, en tiedä oliko Suomessa samoja) viime keväänä! Toi on malliltaan aika simppeli, joskus ainakin H&M:ssä on ollut tosi samantyylisiä. MUTTA, mulle ne H&M:n on usein huonon mallisia (näyttää helposti joltain raskausmekoilta..), tossa on ihan täydellinen pituus ja toi vyötärö tosi hyvällä korkeudella.

      Poista