keskiviikko 8. tammikuuta 2014

kaikki suosikit samassa asussa


Neule ja housut New Look
t-paita H&M
reppu Primark
takki Bikbok
kengät Nike Free 

R: Mä olen jo pitkään halunnut esitellä asussa muutamia mun tämän hetken suosikkijuttuja, mutta ei olla pitkään aikaan ehditty ottamaan asukuvia. No nyt sitten käytiin ottamassa asukuvia ja päätinkin samalla kertaa tunkea kaikki suosikkini samaan asuun! Toimii kyllä omasta mielestäni tosi hyvin, mitäs tykkäätte? Noi lenkkarit on niiin kivat, tosi onnistunut lahja. Olen käynyt noi lenkkarit jalssa kaupungilla, salilla, treeneissä, kaupassa.. Seuraavaksi menen varmaan töihinkin ne jalassa. Myös nahkalegginssit ja pörröneule sopii yhteen just niin hyvin kun ajattelinkin.

Mä olen salaa vähän innoissani siitä, että arki alkoi taas. Ei mua haittaisi jos joululoma olisi vasta edessä, mutta on tässä arjessakin hyvät puolensa. Kiva päästä taas normaaliin päivärytmiin, töihin, koristreeneihin jne. Tulee syötyäkin paljon terveellisemmin ja säännöllisemmin nyt. Päätin taas yrittää totutella siihen että karkkipäivä on kerran viikossa, lauantaisin. Ehkä vähän odotan jo lauantaita siksi.. Ja myös siksi että saa nukkua! Se on jäänyt vähän vähemmälle taas, kun iltaisin on niin paljon tekemistä ettei ehdi nukkumaan ja aamuisin pitää herätä puoli seiskan aikoihin. Vaikka mulla on vapaat työajat, niin olen saanut pakkomielteen siitä, että sinne töihin pitää mennä viimeistään kasiksi aina aamuisin. Kivempi mennä ajoissa, niin pääsee aiemmin pois! Mutta, nyt salille. Saa nähdä mahtuuko sinne uudenvuoden lupausten tekijöiden sekaan treenaamaa ;)

8 kommenttia:

 1. Tykkään asusta!varsinkin neuleesta :-)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu! Suomessa ihmiset ei oo uskaltanut lähteä tohon lenkkarihommaan niin vahvasti vielä, mut tuolla ranskassa kyl huomasin, et lenkkarit kaupungilla on vissiin aika in nyt. Ehkä täälläki sit joku päivä enempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Lontoossakin näkyi tosi monilla lenkkareita, saa nähdä tuleeko niitä Suomeenkin nyt keväällä.. Tai joskus parin vuoden päästä :D

   Poista
 3. Ihana asu! <3
  Noi housut ja neule on just niin hyvä yhdistelmä kun osasin sun kertomuksen perusteella ajatellakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ne kyllä sopii hyvin yhteen :) Vähän oli vaan ongelmia, että millanen paita ton neuleen alle sopii, päädyin sitten turvalliseen mustaan ;)

   Poista