sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Höpinää pikaruokaloista ja yksi uudenvuodenlupaus

J: Viikko on taas hyvä lopettaa pieneen kertaukseen siitä, mitä kaikkea olenkaan ehtinyt tässä viikon aikana puuhailla. Oikeasti nuo ensimmäisen kollaasin kuvat ovat jo viime viikonlopulta ja tämä viikko on mennyt pääosin kouluhommia tehden, salilla tai koristreeneissä. Yksipuolista elämää, mutta tässä kuitenkin kuvia..


1. Selfie. Vasta instragramiin liityttyä mulle on selvinnyt tämän käsitteen laajuus. Yritin tässä esitellä mun uutta huivia, joka näkyy paremmin esim. tässä postauksessa. 2. Burger King!! Oltiin niitä hulluja, jotka jonottavat 20 minuuttia pikaruokalaan. Mun mielestä toi ei ole tosiaankaan paha aika seistä jonossa, kun sen ruuan saa parissa minuutissa siihen tarjottimelle ja pääsee siisteihin pöytiin heti syömään! Mäkissa saatiin viimeksi odotella ensin jonossa noin 10 minuuttia ja sitten pöydässä vähintään se sama aika, että saatiin meidän ruuat. Pikaruokaa, joopajoo. Hesessä odotusaika on usein vähintään sen 10 minuuttia ja parhaimmassa tapauksessa sulla on siinä edessä jo ne ransikikset, mitkä tietty jäähtyy siinä ajassa.. Aah, kylläpäs helpotti avautua aiheesta. Aijuu, whopper oli kyllä sen odottamisen arvoinen, toisin kun ne mäkkärin juustot ;) 3. Tuomiokirkko valaistuna. 4. Turun Kauppatori oli aika autio, kun kävelin sunnuntaina kymmenen aikoihin salille..


5. Kaverin synttärimuffinsit ja kahvia muumimukista 6. Keilaamassa! 7. Tutki ja kirjoita, hyödyllinen kirja ihan oikeasti aloittelevalle graduntekijälle ja tutkijalle! 8. Ei-niin-hyödyllisiä kirjoja gradun edistymisen kannalta.. Mari Jungstedt osaa kyllä hommansa, suosittelen lukemaan. Mut on vallannut näitä dekkareita lukiessa kauhea Gotlanti kuume. Aloin jo haaveilla road tripistä sinne ensi kesänä..


9. Minä taas, Raumalle lähdössä iloisena torstaina. Oli pakko raahautua luennolle, vaikkei yhtään olisi jaksanut. 10. Perjantain pelastus: kahvia ja Jacky Makupalaa! Nami.. Noi oli muuten loppu sekä Anttilan K-supermarketista että Länsikeskuksen Prismasta, tykkääkö joku muukin niistä? 11. Minä pelin jälkeen. Kuten Riikka jo hehkuttikin eilen, me voitettiin yhdellä pisteellä! Jee! Oli kyllä mahtava matsi kaikinpuolin. 12. Jenna kokkaa! Tein tosi hyvää salsaa ja tortillavuokaa, sen voimalla jaksoi vähän opiskella eilen.. vähän. 

Tänään olen taas koittanut tehdä vähän kouluhommia, karkasin salille, tehtiin Teemun kanssa ensi viikon ruokaostokset ja tehtiin vielä hyvää ruokaa sunnuntain kunniaksi. Kaikenpuolin rentouttava viikonloppu siis takana. Tuli tarpeeseen, vaikka loma juuri vasta loppuikin. Suurin osa mun energiasta menee tällä hetkellä stressaamiseen, että mitäs kaikkea sitä pitäisi tehdä ja en saa otettua itseäni niskasta kiinni ja tehtyä mitään. Inhoan niitä ihmisiä, kun tekee kiireen itselleen valittamalla blogissa tai facessa kiireestä ja nyt musta on tulossa yksi niistä! Ensi viikolla ryhdistäydyn ja alan ahkerammaksi. Se voisi olla itseasiassa hyvä lupaus koko vuodeksi. Ole ahkerampi ;) 

8 kommenttia:

 1. Pakko tohon mäkki burger king vertailuun kommentoida, etten ihan lähtis vertailee keskenään euron juustoja ja whopperia, ei oo hinnan eikä sisällön kannalta mitenkään vertailtavissa.. eli kokeileppa vaikka feastiä (jos et oo ennen kokeillu), joka on mun oma lemppari ja sisältää samat jutut, kun whopper ;)
  t. McTuisku ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä feastii syönyt ja tykkäänkin, pointti oli se, kun venailtiin just yks kerta niistä juustoi ihan tärkeen kauan ;)

   Poista
  2. Voi johtuu siitä, että kaikki tilaa juustoa (monet jopa sellase 10-20kpl:ta, joten niiden saamisessa helposti just kestää kauiten, jos ei oo heti valmiina..

   Poista
 2. Gotlanti on ihana, suosittelen siellä käymistä - varsinkin jos et ole ennen käynyt!

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä pikemminkin boat trip. ;) Mä oon ollut Visbyssä ja Peppi Pitkätossu -maassa Gotlannissa. :D
  Syötkö sä muuten aina hampparin ensin vai miksi ne ranskiksen ehtii jäähtyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hamppari kuuluu syödä ensin ettei täytä mahaa ranskiksilla, ja sitten se hamppari ei enää maistukaan niin hyvältä/ei jaksa ollenkaan :D

   Poista