keskiviikko 4. joulukuuta 2013

yksityiskohtia asusta ja sisustuksesta

 photo random2.jpg
 photo random7.jpg
 photo _MG_1666.jpg
 photo random5.jpg
 photo random4.jpg
 photo random3.jpg
 photo random6.jpg

R: Heii, hauskaa veronpalautuspäivää keskiviikkoa kaikille! Pakko myöntää että yllätyin positiivisesti tänään kun menin aamulla nettipankkiin, luulin pitkään että veronpalautukset tulee vasta huomenna? Olen varmaan joillekin kavereillekin selittänyt että ne tulee viides päivä ja mulla luki kalenterissakin huomisen kohdalla veronpalautus. Mutta samapa se koska ne tulee, en mä kuitenkaan ajatellut niitä nyt heti tuhlata, sillä reilun viikon päästä lähdetään Lontooseen! Odotan jo niiiin kovin että pääsen sinne shoppailemaan joululahjoja.

Lähdetään pian kaupungille, Jannen pitäisi ostaa uudet silmälasit. Mä oikeasti vihaan silmälasikauppoja ja mua alkaa aina ahdistaa niissä (liian kirkkaat valot, yli-innoikkaita myyjiä, eikä mitään itselle), mutta päätin että ehkä pienempi paha kierrellä mukana makutuomarina, kun antaa Jannen valita itse lasit ilman mun mielipidettä ;) Pakko ehkä yrittää pysyä poissa vaatekaupoista, mutta Cubuksessa on kyllä pakko käydä kun siellä on kaikki -30%. Muutenkin tässä joulun alla on kyllä ihan liikaa houkutuksia kaupoissa ja nettikaupoissa, kun kaikissa on jotain joulukalenteritarjouksia ja alennuskampanjoita! Onhan se  tavallaan kiva saada halvemmalla jotain mitä oikeasti tarvii, mutta jotenkin ahdistaa se osta osta osta nyt kun saat halvalla. Eihän esimerkiksi -10% oikeasti ole mikään syy ostaa yhtään mitään, jos et oikeasti tarvitse. Tuo Cubuksen -30% on jo ihan kiva alennus, sellanen että voisin ostaa jonkun kivan vaatteen, jos sellanen oikeasti kiva sattuisi kohdalle. Mä tarvitsisin jonkun kivan mustan bleiserin, lainasin viime viikolla Glitterin pikkujouluihin Jennan bleiseriä, haluaisin jonkun tollasen siistin, moneen asuun sopivan. Ehkä Lontoosta viimeistään löytyy!

Mutta, nyt mä taidan lopettaa tämän höpöttelyn ja laittaa itseni valmiiksi. Piti lähteä heti aamusta jo kaupungille, mutta yllättäen kello on taas jo yli 12.. Nämä kuvat on muuten viime keskiviikkona otettuja, tykkään aina Jennan luona kuvailla kaikkea kun heillä on niin ihana sisustus! Olen niin kateellinen noista pienistä ihanista yksityiskohdista! 

4 kommenttia:

 1. Toi pingviinikortti on söpö :) Mulla on samanlainen.

  VastaaPoista
 2. haha meillä on carlon kanssa sama ikuisuusprojekti käynnissä, lasinosto! carlo käyttää aina piilareita mutta nyt koko syksy ollaan puhuttu, että vois hankkia sille jotkut kivat lasit että silmät sais joskus levätä. no, eihän siitä oo tullut mitään kun aina tuntuu niin tylsältä lähteä tonne kaupoille silmälasikauppoihin :D:D pitää varmaan nyt ennen joulua saada niskasta kiinni itseämme, koska muuten tosiaan käy niin, että herra valitsee jotkut mun ollessa siellä ranskassa, ja hiukan jännittää että millaset sieltä sitten valikoituisi ilman mun makuarviota..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :D Janne löysi nyt onneksi tosi kivat ja ne löytyi yllättävän helposti!

   Poista