sunnuntai 29. joulukuuta 2013

vuosi 2013 heinäkuusta joulukuuhun

R: Vuosi vaihtuu jo pian, mutt palataan ennen sitä vielä vähän menneeseen vuoteen. Tässä olisi muutamaan kuvaan ja lauseeseen tiivistettynä mun heinä-joulukuu 2013. Ensimmäisen osan julkaisin vähän aikaa sitten ja se löytyy täältä. Tuli muuten tätä tehdessä kamala ikävä kesää, aurinkoa, valoa ja lämpöä.. Mutta, tältä näytti siis jälkimmäinen puolisko vuodesta 2013:


Heinäkuussa kävin piknikillä ja nautin Turun kesästä. Mökkeiltiin Kemiössä, uitiin, pelattiin beachia ja otettiin aurinkoa. Vietettiin tyttöjen kanssa ihanaa päivää mm. herkullisen brunssin ja keilauksen merkeissä. Join monta Happy Joeta, se kuuluu kesään!


Elokuussa otettiin Jennan kanssa ahkerasti asukuvia ja pelleiltiin kameralle. Jenna muutti monen vuoden tauon jälkeen takaisin Turkuun ja se oli kivaa! Kävin kesän ainoilla festareilla, Aura Festeillä, joka huipentui Cheekin keikkaan. Lomailtiin Jannen kanssa Helsingissä ja pääsin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen lintsille.


Syyskuussa aloitin harjoittelun yliopistolla ja totuttelin arkeen, joka sisälsi melkeen pelkästään töitä ja urheilua. Ostin mun syksyn suosikkikengät. Salossa oli syysmarkkinat. Käytiin tyttöjen kanssa keilaamassa ja saunajoogassa. Loppukuusta hikoiltiin Jennan kanssa Rock Your Bodyssä. Syyskuussa nautin myös vapaista viikonlopuista.


Lokakuussa nautittiin syksyisen kauniista maisemista. Treenasin paljon ja meillä oli kauden ensimmäiset pelit, pääsin muutaman vuoden tauon jälkeen taas pelaamaan koripalloa. Lokakuussa ostin myös mun lempparitakin, jota olen käyttänyt melkeen koko talven tähän mennessä. Lokakuu meni ihan mielettömän nopeasti.


Marraskuulle mahtui kivaa ohjelmaa lähes jokaiselle viikonlopulle. Alkukuusta olin Reetan kenkäbileissä Biancossa. Juhlittiin kuun puolessa välissä Indiedaysin Blog Awardseissa ja tavattiin ihania bloggaajia, ikimuistoinen päivä! Vietettiin tyttöjen iltaa Helsingissä ja käytiin Dylanin brunssilla. Marraskuussa leivoin ensimmäiset joulutortut ja vietettiin bloggaajapikkujouluja Glitterissä. Marraskuuhun mahtui myös Jennan ja Teemun tuparit! Marraskuussa juhlittiin myös blogin puolella synttäreitä, jonka kunniaksi pidettiin suuren suosion saanut arvontaviikko.


Jouluussa mun harjoittelu päättyi virallisesti. Nautin siitä että ehdin salille päivällä ja sai nukkua pitkään. Metsästin Jennan kanssa joulufiilistä joulutorilta ja polttamalla kynttilöitä kotona. Oltiin 6 päivää Lontoossa Jannen kanssa, shoppailtiin ja ihasteltiin mun lemppari kaupunkia. Yövyttiin yksi yö upeassa hotellissa. Joulua vietettiin perheen kanssa ja kaikkia salokavereitakin ehti nähdä. Ihana joulu! Vuosi huipentuu uuteen vuoteen, saa nähdä mitä sillon keksin!

Mikään vuosi ei varmaankaan ole mennyt yhtä nopeasti kun 2013. Pelottaa jo nyt, miten nopeasti 2014 menee! Uusi vuosi tuo mukanaa uusia haasteita ja uuden työn, mutta muuten ajattelin jatkaa samanlaista arkea kun ennenkin, eli treenailua, korista, bloggailua ja matkustelua. Paljon on matkasuunnitelmiakin jo ehditty tehdä ensi vuodelle, saa nähdä moniko suunnitelmista toteutuu, toivottavasti mahdollisimman moni.. Voisin joku kerta kirjoitella vuoden 2014 matkahaaveista, haaveilu on aina niin kivaa!

2 kommenttia: