tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen aamupala

J: Ollaan vaikka kuinka kauan puhuttu Teemun kanssa, että pitäisi joku aamupala hakea uudistetusta kauppahallista aamupalatarvikkeita ja syödä oikein kunnon aamiainen kotona. Yleensä meidän viikonlopun aamupalaan kuuluu kahvi, kaurapuuro ja karjalanpiirakat. Tänään kuitenkin haluttiin vaihtelua ja suunnattiin heti sängystä ylöspäästyä aamupalaostoksille. Ostettiin tuoreita sämpylöitä, croissantteja ja Teemu haluisi vielä jälkkäriksi munkin ja mä macaronsseja, jotka ei muuten ollut yhtään mun makuun.. Aamupalan kanssa tietenkin päivän uutiset. Mä luin tällä kertaa sanomalehdestä ja Teemu tabletilta.. Teksitv:tä :D


Tällä aamupalalla jaksoikin sitten tehdä vähän ruokaostoksia illaksi, siivota ja käydä salilla. Riikka ja Janne tulee pian meille viettämään iltaa. Tiedossa on yllättäen vähän lisää hyvää ruokaa, pelailua ja ehkä vähän skumppaakin. Haluaisin onnistua tänä uutena vuotena bongaamaan muutaman raketinkin. Viime vuonna ne meni multa ihan ohi!;)

Mun pitäisi tehdä vähän muutakin kun roikkua koneella.. Ehti jo tulla vieroitusoireita, sillä meidän netti ei toiminut pariin päivään ja jouduin suorittaa mun datailut lähinnä puhelimella tai tabletilla. Aika rankkaa. Onneksi vika selvisi, mokkulan akku oli hajonnut ja saatiin tänään uusi tilalle ja nyt taas toimii! Jee! Nyt mä meen laittamaan itseäni juhlakuntoon, mutta ennen sitä.. HAUSKAA UUTTA VUOTTA 2014!

2 kommenttia: