torstai 12. joulukuuta 2013

vuoden 2013 matkat..

R: Tein viime vuoden lopulla postauksen, jossa muistelin menneen vuoden ulkomaanmatkoja! Ajattelin tänä vuonna tehdä samanlaisen. Vuonna 2012 matkustin vähän enemmän kun tänä vuonna, itse asiassa tänä vuonna tuli nähtyä harvinaisen vähän eri maita..


Helmikuussa lensin Jennan luo Englantiin. Olin pari päivää St Albansissa ja mentiin yhdessä muutamaksi päiväksi Lontooseen. Päästiin fiilistelemään muotiviikko-tunnelmia, joka oli kyllä tosi mahtavaa! Lisäksi käytiin Brick Lanella, shoppailtiin vähän ja syötiin liikaa.


Lontoosta jatkettiin matkaa Amsterdamiin. Oltiin molemmat ensimmäistä kertaa kyseisessä kaupungissa ja siitä jäi kyllä ihan hyvät fiilikset. Kaupungissa oli paljon pyöriä, kauniita kanaaleja ja monessa paikassa haisi kannabis.. Käytiin kivoissa ravintoloissa ja kahviloissa, käveltiin kymmeniä kilometrejä ja otettiin satoja valokuvia. Amsterdamiin voisin mennä uudelleenkin, mieluiten keväällä tai kesällä..


Maaliskuussa pääsin taas Lontooseen, tällä kertaa äitin ja iskän kanssa. Meillä oli hauska turistimatka, kierrettiin kaikissa nähtävyyksissä ja tehtiin perinteisiä turistijuttuja! Tällä reissulla sää ei oikeen suosinut, joka oli vähän harmi. Onneksi "vanhuksilla" taisi jäädä silti ihan hyvät fiilikset Lontoosta.


Toukokuussa reissattiin Jannen perheen kanssa Lissaboniin pitkäksi viikonlopuksi. Lissabon oli tosi monipuolinen kaupunki, jossa oli erilaisia mielenkiintoisia kaupunginosia. Viimeisenä päivänä kierreltiin vuokra-autolla Portugalin rannikkoa, jossa oli tosi upeita maisemia. Lissabon (ja Portugali) oli uusi tuttavuus, josta kyllä tykkäsin paljon. Okei, reissu olisi ollut ehkä vähän parempi jos mä ääliö olisin käyttänyt aurinkorasvaa, onnistuin nimittäin polttamaan aika hyvin olkapäät. Hassua miten tollaset pikkujutut vaikuttaa reissussa fiilikseen, mutta tälleen jälkeenpäin ne aina unohtuu!

Ja sitten tulikin pitkät puoli vuotta yhtään ulkomaanmatkaa, mutta onneksi nyt taas kohteena on Lontoo! Olikin jo vieroitusoireita matkustamisesta.. Onneksi aika meni yllättävän nopeasti. Mä päivittelen varmaan ahkerasti instagramiin reissukuulumisia (@riikka_ni), voitte sitä kautta seurata missä mennään. Tämä postaus on siis ajastettu, oikeasti tällä hetkellä ollaan (toivottavasti) jo perillä.

8 kommenttia:

  1. Nää postaukset on ihan parhaita! Ehkä mullakin täytyy tehdä vastaavanlainen, vaikka reissuja oli tänä vuonna niin vähän. Noh, pitääpä sitten muistella kunnolla. Terkkuja maailman kauneimpaan kaupunkiin!

    VastaaPoista
  2. nice pictures ! Lovely blog :) xx
    www.ambifashion.com

    VastaaPoista