torstai 5. joulukuuta 2013

ootd torsjantai

J: Pitkästä aikaa raahauduttiin Riikan kanssa tuonne ulos kylmään ottamaan asukuvia. Mä halusin kuvia vihdoin uudesta korusta ja eilen ostetuista housuista. Kerrankin sorruin alennukseen ja ostin Cubuksesta -40% alella harmaat farkut. Olen jo kauemmin kaivannut vaihtelua mun ainaisiin tummiin housuihin. Asukuvat ei välttämättä onnistuneet toivotulla tavalla, sillä kylmyys ja nälkä vähän häiritsi kuvaushetkeä ja muistikorttikin täyttyi.

 photo 7dd440ca-d5b4-4605-9379-0af977cdc5f8_zps541e1840.jpg
 photo d50f9cf3-59f2-4301-b02e-cd9ee53f081f_zpsdeb94e09.jpg
 photo 7b3243b2-2d71-463b-865a-2dbf1967dd1d_zps74fdd790.jpg
 photo 7a286c85-8881-442b-8707-7688577bfa0f_zps62c79ad2.jpg
Takki H&M
Farkut Cubus
Neule Notion 1.3 Nelly.com
Kaulakoru Glitter (saatu)
Reppu Primark
Kengät Converse

Huonoja tai ei, kuvissa näkyy myös mun uudet hiukset vähän paremmin kuin instagram-kuvissa. Ne on kyllä edelleenkin tosi kivat. On muuten aika harvinaista, että mä tykkään omista hiuksistani. Yleensä inhoan niitä ylikaiken! Hiusten lisäksi tykkään tuosta korusta. Mietin sillon kauan, että minkä mä valitsen sieltä Glitteristä, mutta onneksi otin tuon. Se sopii niin arkeen kuin juhlaankin.
On muuten varmaan viimeisiä kertoja tänä vuonna kun laitan converset. Tänään vielä pärjäsi kun kävin vaan nopeasti kaupungille, mutta maanataiksi on luvattu jopa kymmenen astetta pakkasta, apua. Mä ihan oikeasti tarvitsisin jotkut kivat talvikengät näiden maihareiden kavereiksi. Haluaisin jotkut vähän siistimmät, mutta itseni tuntien raahaan pian kotiin talviconssit ;)

Ps. Jos joku jakaa blogimaailmassa palkintoja paskimmista otsikoista, niin veikkaan tuon mun nousevan top kymppiin.

4 kommenttia:

 1. Oi, upeat asukuvathan noi on! Näiden kuvien myötä alkoi ihan harmittaa, että heitin omat harmaat farkkuni jokin aika sitten kirppiskasaan. Vieläköhän ne jostakin kassista löytyisivät... ;)
  Ja hei, noi hiukset on kyllä ihan mahtavat! Itsekin oon haaveillut punertavasta sävystä, mutta rohkeus ei ole toistaiseksi riittänyt. Rohkenisikohan sitä tuollaiseen liukuväriin? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa kyllä kaivaa esiin ;) Mä olisin halunnut ehkä vähän tummemmat, mutta menee noikin..
   Mä ainakin suosittelen liukuvärjäystä.. Tykkään itse tosi paljon! Vois vieläkin enemmän tota värii laittaa ensi kerralla..

   Poista
 2. Mä en oo tarjennut olla ulkona converseilla enää viikkoihin :o Ja mä vielä luulin että mä en oo mikään vilukissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin vähän ulkona, että tarkenee hyvin!

   Poista