maanantai 9. joulukuuta 2013

sunnuntainen

 photo 9ecb5cf5-ec0e-4187-b323-f9f7bc249b89_zpsa277b686.jpg
 photo b2f1bf2b-6898-439b-8421-a08d4614a307_zps84a6c3c2.jpg
 photo 2625735e-33cb-45ce-b2bc-7566c37bbeb9_zpsfd3ac1eb.jpg
 photo e5b0f6d1-7402-4aab-9aec-336bd83c7465_zps12bf629b.jpg
Takki Bershka
Housut H&M
Kolitsi Bikbok
Pipo ja reppu Primark
Kengät Skopunkten

J: Käytiin eilen Riikan kanssa metsästämässä joulumieltä joulutorilta. Varustauduin lämpimillä vaatteilla, mutta kylmyys meinasi silti yllättää. Toi takki on ehkä lämpimin mitä omistan, eikä sillä todellakaan pärjää kun pakkanen tippuu vielä muutaman asteen. Pakko varmaan metsästää seuraavaksi itselle joku kiva talvitakki.. Ei kyllä kiinnostaisi, sillä inhoan takkien ostoa. Kaikki kivat ovat aina liian kalliita tai koot ovat loppu! Lisäksi niiden sovittelu lämpimässä sovituskopissa tai liikkeen nurkassa on todella rasittavaa. Takin lisäksi pitäisi saada jotkut kivat talvikengät. Niiden osto on kyllä mukavaa puuhaa ;) Mulla jäi talvi vähän välistä viime vuonna Englannissa asumisen takia, joten ehkä tänä vuonna saakin ostella talvikamppeita!

Mulla on seuraavaksi reilu viikoksi aika mielenkiintoista tekemistä, sillä pääsin postiin jouluapulaiseksi lajittelemaan joulukortteja. Tai itseasiassa en ole kai siinä lajittelussa, en oikein tiedä mitä teen. Reilu tunnin päästä selviää! Voitte turkulaiset sitten syyttää mua jos kortit eivät ole ajallaan perillä. Ihan kivaa vaihtelua niille lastentarhan- ja luokanopen sijaisuuksille, joita olen tehnyt tässä pitkin syksyä. Miten osaan olla 8h töissä ihan vaan aikuisten ihmisten kanssa ilman, että pääsen edes ulos välillä..? Eiköhän sekin selviä tuon työnkuvan lisäksi pian. Nyt eväät kasaan ja töihin! Jännää..

6 kommenttia:

 1. Katsoinkin, että näin ehkä sut, kun oli postilla se juttu, mihin piti viedä verokortti jne. Oon siis Riikan opiskelukaveri : D Ja oon ite siis tuolla joulukorttien lajittelussa töissä tokaa kertaa tänä vuonna, ihan hauskaa hommaa on! Ei ainakaan mitään liian vaikeaa (ainakaan toi korttien lajittelu)... Ehkä me törmäillään tuolla sitten, lähden tästä itse just kans ekaa päivää taas töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Mitä hommaa teet? Et vissiin oo siinä samassa lajittelussa kun mä? En oo ainakaan nähnyt sua, tai en tiiä tunnistaisinko enää.

   Poista
 2. Voi että, postin joulutyöt! Mä olin kans postilla monena vuotena joulun (ja ystävänpäivän ja pääsiäisen...) lajitteluissa kun vielä opiskelin, ja aina tuli sellanen olo, että nyt se joulu sitten alkaa :) Nyt viimeset vuodet onkin ollu vähän outoo, kun ei oo enää pitäny postilla olla kahta viikkoo töissä 8-12h päivässä... Onneks se joulu on kuitenkin joka tapauksessa joka vuos tullu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on alkanut nyt tulee vähän se joulufiilis:) Voi vitsi, pääsispä itsekin vaiks pääsiäisenä lajittelee! Teen sitä keräilyä, aika raskasta hommaa kyllä.

   Poista
 3. Mä oon aikoinaan ollut neljänä vuonna ja nyt on vähän ikävä sitä hommaa, kun tykkäsin aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säkin oot:) On kyllä ihan kivaa. Harmi kun ei oo aikasemmin ollut mahdollisuutta!

   Poista