maanantai 16. joulukuuta 2013

Shai - kuusi terää ja karvattomampi lopputulos

R: Pääsin vähän aikaa sitten Indiedays Inspiration bloggaajana -mukaan Indiedaysin ja Shain yhteistyökampanjaan. Onko Shai monelle teistä jo tuttu? Olen tosi innoissani että pääsin tähän kampanjaan, olen nimittäin sheivereiden suurkuluttaja. Olen kyllä testannut monenlaisia karvanpoistokeinoja voiteista vahoihin, mutta aina palaan takaisin tavallisiin sheivereihin, ne on niin helppoja ja nopeita käyttää. Joku saattaa muistaa mun kokeilut kuumavahan kanssa, voin kertoa että siihen aineeseen en enää uudelleen ole koskenut. Enkä varmaan tule koskemaankaan..

 photo shai1.jpg
 photo shai3.jpg
 photo shai7.jpg

Koska olen aina urheillut tosi paljon, niin olen tottunut sheivailemaan sääri- ja kainalokarvat ihan ympäri vuoden. Joillekin se karvojen (varsinkin säärikarvojen) ajelu taitaa olla kesän juttu, mutta mä tykkään talvisinkin pitää jalat sileinä. Shai on kehittänyt maailman ensimmäisen kuusiteräisen sheiverin. Kolmen terän sheivereihin tottuneena pakko vähän hehkuttaa Shaita, lopputulos oli nopeallakin sheivailulla tosi hyvä! Kyllä näillä jaloilla kehtaa lähteä lyhyissäkin shortseissa salille. Tykkään myös tämän sheiverin muotoilusta, pysyy hyvin (märissä) käsissä suihkussa. Ja mielestäni tämä pinkki väri on ihana, kiva piristys kylppäriin!

 photo shai6.jpg
 photo shai5.jpg
 photo shai4.jpg

Teillä olisi nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan Shain sheivereitä ilmaiseksi, maksettavaksi jää ainoastaan postikulut 4,90e. Tuolla hinnalla saa sheiverin ja kaksi terää. Tilauksessa ei ole ostopakkoa, mutta tilaus muuttuu automaattisesti kestotilaukseksi, ellei sitä peruta. Kestotilaaja saa postissa 4 kertaa vuodessa (kolmen kuukauden välein) paketin, jossa on kaksi vaihtoteräpakettia, joissa kummassakin on 4 vaihtoterää. Tälle kolmen kuukauden välein lähetettävälle setille tulee hinnaksi 34,90 euroa (eli 17,45e/paketti). Mielestäni tuo on melko edullinen hinta siitä, että teriä ei tarvitse muistaa ostaa mistään ja ne tipahtaa tasaisin väliajoin postiluukusta! Itselläni ainakin on käynyt liian usein niin, että unohdan ostaa teriä just sillon kun niille eniten olisi käyttöä. Tuskin olen ainut jolle on käynyt niin, että juhlat on tulossa, kainalokarvat on sheivaamatta ja terät on loppu..

 photo shai2.jpg

Shain nettisivuilla on nyt arvonta, jossa joku onnekas voittaa joka viikko vuoden sheivaustarpeet. Kaikki testipaketin tilanneet osallistuvat automaattisesti tähän arvontaan. Sen lisäksi teillä on nyt mahdollisuus tuplata voittomahdollisuutenne! Sain nimittäin arvottavaksi vuoden sheivaustarpeet yhdelle teistä. Osallistua voi tilaamalla testipaketin (tai voit tietenkin osallistua myös jos olet jo aiemmin tilannut testipaketin) ja kommentoimalla jotain tähän postaukseen (muista sähköpostiosoite!). Arvonta päättyy 23.12. Tästä pääsee tilaamaan sheiverin testiin. Huom! Tilaaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Ja hei muuten, Shailla on sheiveri myös miehille, joten jos movemberistä jäi miehille ylimääräistä karvoitusta kasvojen seudulle, niin tässä vaikka loistava joululahja idea ;)

17 kommenttia:

 1. Tilasin ja osallistun arvontaan :))
  emaijavirtanen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Olen tilannut tämän jo aikaa sitten (marraskuun 10pvä), mutta en ole vieläkään saanut postia sieltä :/.. osaatko sanoa kauanko paketilla kestää tulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa :/ Oisko jotain asiakaspalvelua josta voisi kysyä? Omani sain tämän yhteistyön kautta, ne tuli tosi nopeasti.

   Poista
 4. Kelpaa!
  sonskiiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Tilattu on :) minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 6. tilattu. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 7. mukana.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana!

  k_aisa89@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. mukana!
  yassu@live.fi

  VastaaPoista
 10. Mukana

  keremia@yahoo.com

  VastaaPoista
 11. Olen mukana suvi.myyrylainen@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Minde
  mukana
  repo.minna@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. mukana
  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana!! :)
  sandraaaa89@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana!
  pikku.pesukone@gmail.com

  VastaaPoista