lauantai 14. joulukuuta 2013

santaclaus is coming to town...


R: Muistan taas miksi tykkään tästä kaupungista  niin paljon, täällä on niin paljon tekemistä ja niin paljon nähtävää! Vaikka tämä on jo mun seitsemäs kerta Lontoossa (jos laski oikein..) niin silti löytyy aina uusia vierailun arvoisia paikkoja. Ja täällä voi tapahtua melkeen mitä vaan odottamatonta koska vaan. Tänään nähtiin koko ajan joulupukkeja, aamupäivällä törmättiin kymmeniin pukkeihin Camdenissa, iltapäivällä niitä oli Marble Archilla satoja. Joulupukkien kokoontuminen! 

Pukkien bongailun lisäksi ollaan ehditty tehdä vaikka mitä muuta, ollaan kävelty tänäänkin taas kymmeniä kilometrejä. Välillä on kiva pysähtyä jonnekin kahville tai poiketa muutamassa kaupassa. Tänään lähdettiin hotellilta aamulla ennen kymmentä ja tultiin takaisin vähän aikaa sitten, koko päivä meni kierrellessä pitkin kaupunkia. Käytiin pubissa syömässä ja juomassa siiderit, mietittiin että voisi käydä vielä yksillä tuossa lähipubissa, mutta väsymys iski pahasti! Huomenna vaihdetaan yhdeksi yöksi uuteen hotelliin, jännää! Ihana että lomaa on vielä paljon jäljellä, en halua kotiin täältä. Suunniteltiin jo että muutetaan tänne..

Tulen ehkä myöhemmin taas kertomaan kuulumisia, mutta instagramiin @riikka_ni päivittelen kuvia reissusta useammin, joten kannattaa seurata sitä kautta! 

10 kommenttia:

 1. Mäkin kävin tänään aamupäivällä Camdenissa! Ja itse asiassa hieman etsiskelinkin sua, jotenkin nimittäin arvasin, että saattaisitte siellä olla... ;) Yksi pukkikin tuli metrossa nähtyä :) Se oli vissiin joku hyväntekeväisyystempaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :D Vähän ois ollut hauska sattuma, jos oltaisiin törmätty!

   Poista
 2. oho, ootpas monta kertaa siellä käynyt! ja mä aina vaan unelmoin, en oo koskaan vielä päässyt lontooseen! just tossa carlolle sanoin, että vois kattoa jos enää ehtis loppuvuodeks saada halpoja lentoja sinne ;)(tai no kyllä jotkut vähän vähemmänkin halvat käy). ois niin kiva tehdä joku minireissu uudeksi vuodeksi johonkin ja lontoo vaikuttaa kyllä ihanalta!

  VastaaPoista
 3. Ääh, mäkin haluan taas Lontooseen! Ps. Voi jukra, mikä määrä joulupukkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo en ole koskaan nähnyt noin montaa pukkia!

   Poista
 4. onpas paljon pukkeja! ;) ihana Lontoo <3

  VastaaPoista