perjantai 27. joulukuuta 2013

Nike Free 5.0

 photo nike1.jpg
 photo nike3.jpg
 photo nike2.jpg
 photo nike4.jpg

R: Mä paljastinkin jo, että sain Jannelta ihan mielettömän kivan joululahjan! Vihjailin jo Lontoossa vähän (tai vähän enemmänkin) että haluaisin Niken lenkkarit ja käytiin niitä muutaman kerran katsomassakin, mutta sillon en ostanut mitään, kun en oikeen osannut päättää, mitkä haluaisin. Ja lopulta kun päätin mitkä haluan, ei enää käyty sellaisissa kaupoissa. Onneksi samat löytyi Suomesta melkeen samaan hintaan! Janne yllätti ja osti ne mulle lahjaksi, jee ihana!

Ajattelin käyttää näitä ihan arkiasuissa, esimerkiksi jotenkin näin. Lontoossakin näkyi koko ajan mielettömän kivoja yhdistelmiä, miettikää esim. mustat pillifarkut, harmaa villakangastakki , reppu ja nämä Niket, täydellistä. Ja heti kun kyllästyn lenkkarimuotiin, voin käyttää näitä lenkillä. Ja näitä tulee varmasti käytettyä myös töihin kävellessä, perillä voi sitten vaihtaa toiset kengät tilalle.. Mä olen niin innoissani näistä, keksin heti vaikka miten monta hyvää asuyhdistelmää! Lupaan että nämä näkyy asukuvissa pian, jos nämä lämpimät säät jatkuu. Kunhan sateet loppuu, en halua heti kastella näitä.. Mitäs tykkäätte mun uusista lenkkareista?

6 kommenttia:

 1. Nää on niin hienot!! <3
  Lenkkariasukuvia odotellessa ja hei tiiäks, meijän täytyy mennä yhdessä ottamaan kuvia, koska sun on pakko saada noiden lenkkarien kanssa asukuvaan mun pukilta saama pinkki reppu ja sit muuten mustat vaatteet!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin tykkään ;) Heh, pinkki reppu kuulostaa aika hyvältä :D

   Poista
 2. ihanat !! ja ihan parhaat myös juoksuun;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä varmasti, on niin kevyet ja hyvät jalassa:)

   Poista
 3. Nike juoksu kengät ovat ihania! Kauniita kuvia! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista