perjantai 20. joulukuuta 2013

lomalaisen arkea

J: Mulla alkoi tosiaan siis keskiviikkona joululoma, joka tosin tulee sisältämään aika paljon opiskeluhommia. Viime päivät ole kuitenkin ottanut rennosti ja joulufiiliskin on jo pikkuhiljaa alkanut tulla tännekin päin. Tässä vähän fiiliksiä suoraan Instagramista. Mut siis löytää sieltä nimellä jenna_nie jos kiinnostaa.


1. Lähdin keskiviikkona viimeistä kertaa töihin ja auto oli ihan jäässä sisältä ja ulkoa. Onneksi oli aikaa ja sain rauhassa sulatella autoa.
2. Arpajaisvoitto! Tämä on jo paketoitu joululahjaksi ja ei muuten ole menossa ainakaan Riikalle ;)
3. Olen koukuttunut Tess Gerritsenin kirjoihin. Kirjan kanssa luksusiltapalaa: ruisleipää graavilohella ja raejuustolla.
4. Tuliaisia Lontoosta! Kuvassa pääosassa herkut, mutta sain myös ihania sormuksia, pipon ja leggingsit, jotka toivottavasti näkyvät pian asukuvissa.


5. Meidän minikuusi ja mun lahja sen alla.. Saisko sen jo avaa??
6. Tuparilahja ja Tarjoustalon jouluvalot koristavat olohuonetta
7. Olin eilen päivässä salilla ja oli ihanan rauhallista. Pukkarissakin oli ja ehdin otttaa nolon peilikuvan.
8. Vietin eilen opiskelukavereiden kanssa pikkujouluja ja leivottiin pipareita. Oli kyllä hyviä, vaikka valmistaikinaa käytettiinkin. mmmmmmmmm.


9. Tonttulakki tontulla! Löydettiin tiimarin konkurssimyynnistä 45sentin tonttulakit ja oli pakko ostaa koko kaveriporukalle. Eihän pikkujoulut ole mitkään ilman tonttulakkia..
10. Kaveri teki ilman muottia aivan upeita pipareita.. Muiden kyllä kalpeni noiden rinnalla ;)
11. Pelattiin pictionaryä, siniset vastaan oranssit! Mä olin oranssien tiimissä ja vietiin peli. En ollutkaan moneen aikaan pelannut tuota, se on kyllä hauskaa.
12. Tämän päivän aamupala näytti aika samalta kuin melkein joka aamu tässä kuussa.. Kaurapuuroa luumurusinakeitolla ja liikaa kahvia. Suosittelen!

Nyt mun pitäisi mennä salille, tehdä joulusiivous, leipoa ja paketoida vielä pari pakettia. Kiireinen, mutta kiva päivä siis tiedossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti