tiistai 10. joulukuuta 2013

kymmenes luukku


R: Mä en ole kovinkaan paljon jaksanut innostua nettikauppojen joulukalentereista, mutta Nellyn luukusta paljastui tänään ihan kiva tarjous, paljon erilaisia neuleita 13,95e. Mä löysin heti muutaman kivan, jotka klikkasin ostoskoriin, mutta en ole ihan varma vielä tilaanko kun on se matka tulossa.

Nellyn joulukalenterin lisäksi käyn päivittäin kurkkaamassa Stadiumin kalenterin, mutta siellä ei ole vielä ainakaan ollut mitään itselleni sopivaa. Tälleen joulun alla kaupat on kyllä täynnä alennuskampanjoita! Mä taidan kuitenkin ennemmin shoppailla Lontoossa tai sitten odotan niitä joulun jälkeisiä alennusmyyntejä, varmasti parempia tarjouksia kun yhdessäkään joulukalenterissa..

Mä tosiaan lähden torstaina aamulla aikaisin kohti Lontoota, voi olla etten ehdi ennen sitä enää postailemaan, mutta miniläppäri lähtee kyllä mukaan reissuun. Ja jotain kivaa on ajastettunakin! Toivottavasti palaan Lontoosta matkalaukku täynnä joululahjoja, en nimittäin edelleenkään ole ostanut yhtään. Onko teillä jo lahjat hankittu?

Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Itse klikkailin muutaman neuleen tuolta Nellyltä itselleni, ihan nappitarjous just tämmöselle neulefanille ! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toi ol kyllä yksi koko kalenterin parhaista tarjouksista!

      Poista