keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kotikolo

J: Muutettiin elokuun alussa tähän kämppään ja nyt joulukuun puolessä välissä alkaa olla kämppä melkein "valmis". Tai eihän tästä koskaan valmista tule, nytkin keksin jo monia juttuja mitä tänne haluaisin vielä. Nyt sain vihdoin kuitenkin vähän kuvailtua meidän jouluistaasuntoa. Keittiön kuvailin jo aikaisemminkin ja makuuhuone on niin tylsä, että se jäi nyt kuvaamatta. Niin ja vessa kanssa, mutta ehkä te selvitätte, vaikka ette näe kuvia meidän wc:stä.. 


Täältä löytyy paljon valokuvia, punaista ja oranssia väriä, Englantiin liittyviä muistoja, yhteensopimattomia huonekaluja ja epämääräisiä johtokasoja.. Meillä saa pitää jalkoja pöydällä ja syödä olkkarissa, jättää vaatteita lojumaan keittiön tuoleille ja ripustaa pelipaitoja olohuoneeseen. Täältä ei löydy joka päivä tuoreita kukkia tai design-huonekaluja, mutta rakastan tätä asuntoa silti. Ihan meidän näköistä ja kotoisaa:)

Mulla muuten alkoikin tänään vihdoin joululoma! Olin kymmenen päivää putkeen postilla töissä, tein lisäksi saman viikon sisällä yhden ja samalla viimeisen vuoron Motivuksella, yhden tentin ja kävin parina päivänä yliopistolla. Se on siis syy, miksi täällä on ollut ehkä vähän hiljaista viim aikoina. Riikka muuten tuli viime yönä sieltä Lontoosta ja nyt mä odottelen, että saisin mun tuliaiset. Pitää varmaan pian lähetä hakemaan niitä ;)

4 kommenttia:

 1. oi kun söpö kuusi teillä ja kodikkaalta näyttää! :))

  VastaaPoista
 2. Ihana toi valokuva nauha! Parhaita noi persoonalliset sisustusjutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä:) Ja tuohon on helppo vaihtaa kuvat kun alkaa kyllästyttää!

   Poista