sunnuntai 8. joulukuuta 2013

kadonneen joulufiiliksen metsästystä

 photo tori2.jpg
 photo tori-1.jpg
 photo tori5.jpg
 photo tori4.jpg
 photo tori3.jpg
 photo su2oik.jpg
 photo joulu3.jpg
 photo joulu2.jpg
 photo joulu1.jpg

R: Tänään oli ensimmäistä kertaa sellanen olo, että on talvi. Aiemmin olen ajatellut että on vielä syksy. Tänään yritin myös metsästää joulufiilistä, se on kadonnut jonnekin! Ei yhtään tunnu siltä, että muutaman viikon kuluttua on jouluaatto. Olen ostanut yhden lahjan, senkin Lahjapuu-keräykseen tuntemattomalle 8-vuotiaalle pojalle. Siitä tuli kyllä hyvä mieli! Ostan varmaan lahjoja Lontoosta, eikä mulla onneksi kovin paljon edes ole ostettavaa..

Käytiin tänään Ikeassa, halusin lisää kelluvia kynttilötä ja tuoksukynttilöitä. Tein myös muutaman heräteostoksen, mm. ihan mielettömän pehmeän ja ihanan lampaantaljan. Itsenäisyyspäivänä kaivettiin esiin jouluvalot ja kyntteliköt. Toiseen kynttelikköön pitäisi saada vielä jatkojohto, toinen on kivasti valaisemassa tässä mun tietokonepöydällä (aka meidän ruokapöydällä jota ei koskaan käytetä). Laitettiin myös jouluvalot maljakkoon ja kaivettiin kaikki tuikut esille, kyllä näillä luulisi joulufiiliksen tulevan..

Joulufiilistä etsittiin Jennan kanssa myös joulutoreilta, käytiin ensin Turun kauppatorin joulutorilla ja sitten suurtorin joulumarkkinoilla. Kierrettiin molemmat vaan nopeasti läpi, kylmyys ja kamala määrä ihmisiä ei houkutellut shoppailemaan mitään. Oli siellä kyllä vaikka mitä kivoja kojuja! Joulupukkia ei harmi kyllä nähty, mutta tonttuja senkin edestä. Ehkä se jouluinen olo jostain pian tulee, onhan tässä vielä aikaa!

4 kommenttia:

 1. Täältä löytyisi joulufiilistä muillekin! :D Kerro vaan jos voin jotenkin auttaa ja ihanaa Lontoon reissua teille! <3

  VastaaPoista
 2. Mullakin olis joulufiilistä vaikka muille jakaa! :D tosin vähä noi edessäpäi olevat tentit vähä pilaa sitä.. :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin oli vielä 20.12 tentti, ei kamalasti ainakaan auttanut joulufiiliksen etsinnässä :D

   Poista