lauantai 21. joulukuuta 2013

jouluinen Lontoo

R: Heii, vihdoin minäkin ehdin tänne blogin puolelle! Facebookissa jo ilmoittelinkin hiljaisuudesta, ilmoittaudun ennen matkaa yhteen tenttiin ja se oli perjantaina. Aikaa lukemiselle jäi ihan säälittävän vähän, kotiuduttiin Lontoosta vasta keskiviikkona aamuyöllä. Mä kuitenkin otin tohon tenttiin sellasen asenteen, että mähän sen suoritan! Luin keskiviikkona ja torstaina valehtelematta lähes kellon ympäri ja perjantaina aamulla vielä vähän. Lopulta tentti meni ihan ok, kävi taas perinteinen että kolmesta kysymyksestä (1 per kirja, jokaisesta saatava hyväksytty että tentista pääsee läpi) yksi oli mulle melko vaikea ja kaksi helppoja. Ehkä mä kuitenkin jotain osasin, pidetään peukut pystyssä että pääsen läpi, se oli nimittäin mun viimeinen sosiaalipolitiikan tentti! En olisi uskonut tätä päivää näkeväni..

 photo joulu4.jpg
 photo joulu6.jpg
 photo joulu3-1.jpg
 photo joulu1-1.jpg
 photo joulu7.jpg
 photo joulu10.jpg

Eilen tentin jälkeen pääsin vihdoin salillekin (1,5 viikon tauko tuntui..) ja tehtiin joulusiivousta kotona. Tein myös kaikki matkan ja tentin jälkeen kertyneet rästihommat, nyt voi sitten alkaa valmistautua jouluun! Jouluun on muutama yö ja arvatkaa montako lahjaa olen ostanut..? No en yhtään! Onneksi kaikki lahjat on jo idean tasolla valmiina, enää pitäisi mennä kauppaan ja ostaa ne. Mennään tänään Jennan kanssa vähän Saloon shoppailemaan (sinne on avattu siisti outlet) ja iltapäivällä mulla on ripsihuolto. Ehkä mä saan ne lahjat tänään ostettua..

 photo joulu5.jpg
 photo joulu2-1.jpg
 photo joulu9.jpg
 photo joulu8.jpg
 photo joulu11.jpg

Nämä kuvat on teemaan sopivasti jouluisesta Lontoosta! Siellä oli niin paljon ihania joulukoristeita ja -valoja. Ja ihania jouluisia toreja, joissa myytiin vaikka mitä (jouluisia)herkkuja. Me käytiin yhtena iltana Winter Wonderlandissa, siitä tulee kuvia vielä myöhemmin lisää. Ja muitakin Lontoo-kuvia varmasti näkyy vielä blogin puolella. Nyt mä menen keittelemään riisipuuroa, hauskaa lauantaita! (EDIT/ Tätä kirjoittaessa kävi perinteisesti, riisipuurot kiehu yli.. Miksen mä ikinä opi?)

2 kommenttia: