tiistai 31. joulukuuta 2013

jotain pörröistä

 photo poumlrrouml2oik.jpg
 photo poumlrrouml1.jpg
 photo poumlrrouml3.jpg
 photo poumlrrouml4.jpg

R: Lontoosta tarttui mukaan myös tässä asussa nähtyjen vaatteiden ja repun lisäksi jotain ihanan pörröistä! Mä en oikeen tiedä miksi tota materiaalia pitäisi kutsua, mutta tuollaisia ihania pörröisiä pehmeitä neuleita oli jokaisessa mahdollisessa kaupassa. Ihailin samantapaista keCrran jo Suomessa, nyt sorruin ostamaan jaksi erilaista pörröneuletta. Musta on tavallinen neulepaita, se löytyi Primarkista. Sitä käytin jo muutaman kerran Lontoossa, niin ihanan pehmeä päällä! Voisi luulla että tuo materiaali kutittaa, mutta päinvastoin, se on ihanan pehmeä. Vaalea pitkä neuletakki löytyi heräteostoksena New Lookista. Sovitin sitä samalla kun sovitin näitä nahkapintaisia housuja, pehmeä neule+nahka näytti ihan mielettömän hyvältä yhdessä.

Toivottavasti pääsisi pian ottamaan asukuvia, jossa nämä(kin) vaatteet näkyisi paremmin. Tällä hetkellä tuo sää on kyllä asukuvaajan pahin vihollinen... Asukuvista tuli mieleen, mä salaa vähän suunnittelin että ostaisin ehkä uuden kameran. Järkkärin käytöstä tuskin luopuisin silti, mutta Olympus E-PL5 houkuttelisi ihan kamalasti. Tai on itseasiassa houkutellut jo pidemmän aikaa (olen vertaillut varmaan parin kuukauden ajan hintoja eri nettikaupoissa ja selannut kyseisellä kameralla otettuja kuvia..). Se mahtuisi pienen koon puolesta niin hyvin aina mukaan kassiin ja eipä siinä kuvanlaadussakaan mitään valittamista ole. Mutta jos ostan uuden kameran, niin siihen pitäisi saada myös asukuvaukseen sopiva objektiivi ja ehkä salama ja ja ja.. Loputon kierre, kun pelkkä kamera ei koskaan riitä! Canoniin olen saanut vuosien varrella ostettua haluamani objektiivit, joten tuntuu että ne menisivät ihan hukkaan, jos ostan kokonaan uuden kameran ja siihen kaikkea uutta. Äh, vaikea päätös!

Tykkäättekö mun uusista neuleista?

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollut sellainen PEN mini E-MP1 lainassa ja se on kyllä aika kätevä, kun se mahtuu helposti mukaan. Järkkäri on niin painava kantaa ja pitää aina olla sellainen laukku, johon se sitten mahtuu. Kuvanlaatu PEN minissä on ihan hyvä, mutta mun mielestä ei kyllä yhtään niin hyvä kuin vaikka käyttämässäni vanhassa Canon 1000d:ssä, puhumattakaan sitten uudemmista järkkäreistä. Kameran automaattiasetuksilla kuvista tulee tosi omituisen värisiä, kun sininen ja keltainen väri ylikorostuvat. Manuaaliasetuksiin en ole oikein jaksanut tutustua, koska ne vaikuttaa tosi monimutkaisilta. Hämärässä otetut kuvat onnistunuva aika hyvin ja varsinkin jos säätää valkotasapainoa, niin kuvista ei tule oransseja. Mulla on kameraan myös salama, mutta sitä en ole montaa kertaa käyttänyt. Se on ihanan pikkunen ja mahtuu myös helposti mukaan. Matkoilla kamera on ollut tosi kätevä.

  Hyvää Uutta Vuotta!

  t. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä olen ymmärtänyt että tossa joissain uusimmissa Peneissä ois jopa parempi kuvanlaatu kun vanhoissa järkkäreissä (mm. mulla 450d).. Mutta riippuuhan se toki objektiiveista jne. Pitää nyt tarkkaan harkita tota kameran ostoa, oishan se kätevä kun mahtuis mukaan helposti :)

   Ihanaa uutta vuotta sullekin!

   Poista
  2. Niitä Penejähän taitaa kyllä olla monia erilaisia ja mulla on kokemus vain tuosta ministä. Joskus mietin, että olisi hyvä sellainen palvelu, että saisi vuokrata joitain laitteita ym. ensin muutaman viikon ja vähän testailla, että sopiiko se omaan makuun.

   Poista
  3. Niinpä, joku vois keksiä sellaisen palvelun ;)

   Poista
 2. Mul on ihan sama ton kamerahomman kanssa! Haluisin, mut en välttämättä tarvii, mut silti haluisin ja mukamas tarviin :D Ihanaa uutta vuotta teille! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tutulta kuulostaa :D Ihanaa uutta vuotta sullekin!

   Poista