maanantai 23. joulukuuta 2013

jotain muuta kun joulua

R: Heei, onko teillä jouluvalmistelut vielä pahasti kesken? Me tultiin Jennan kanssa iltapäivällä tänne porukoille Halikkoon. Saatiin äsken piparit ja piparimudcake tehtyä, nyt ajattelin tulla postaamaan Lontoo-kuvia ennen kun lähdetään viettämään tyttöjen iltaa. Mutta, nyt hetkeksi Lontooseen! Me käveltiin heti meidän ensimmäisenä päivänä Lontoossa varmaan yli kymmenen kilometriä. Ladattiin kyllä oysterille heti rahaa, mutta silti jostain syystä päädyttiin vaan kävelemään pitkin kaupunkia. Vaikka Lontoo on iso kaupunki, niin nähtävyyksiltä toiselle on kuitenkin melko helppo ja nopea kävellä, varsinkin jos tykkää kävellä paikasta toiseen kuten me. Janne oli ollut viimeksi Lontoossa joskus kauan kauan sitten, joten mentiin heti ensimmäisenä päivänä katsomaan (melkeen) kaikkia pakollisia nähtävyyksiä! Oli ihana taas kävellä tutuissa maisemissa, ottaa kuvia ja fiilistellä suosikkikaupunkia.

 photo eka4.jpg
 photo eka5.jpg
 photo joulu9.jpg
 photo eka6.jpg
 photo eka8.jpg
 photo eka2.jpg
 photo eka3.jpg

Käytiin myös Covent Gardenissa, jossa sattui olemaan ihan mielettömän ihana ruokatori, Janne söi tuollaisen pulled pork -burgerin ja se oli ihan tajuttoman hyvä. Mä kuolasin vaan niitä kaikkia leivoksia! Vähän muuten harmitti kun mentiin uudelleen vikana päivänä tuonne, tarkoituksena ostaa taas jostain kojusta jotain herkkuruokaa, mutta sitä ruokatoria ei ollutkaan! Ilmeisesti se onkin vaan jonain päivinä, ajattelin että se olisi nyt ennen joulua ollut joka päivä.

 photo eka7.jpg
 photo eka15.jpg
 photo eka14.jpg
 photo eka13.jpg
 photo eka12.jpg
 photo eka11.jpg
 photo eka10.jpg

Iltapäivällä Thamesin rantaa kävellessä oli ihana pieni sumu ennen kun aurinko laski, niiden ansiosta onnistuin saamaan osaan näistä kuvista ihan mielettömän kivan fiiliksen.
Illalla väsytti kyllä hieman kun palattiin hotellille, oltiin yöllä lähdetty kotoa jo kolmelta kun oli aamulento. Saatiin kuitenkin tehokkaasti käytettyä ensimmäinen päivä! Oli niin ihana makoilla hotellin sängyssä, katsoa telkkarista hömppäelokuvaa, syödä fudgeja ja selailla englantilaisia muotilehtiä. Kaupunkilomat ei kyllä mitään kaikista rentouttavimpia ole, kun koko ajan on menossa johonkin suuntaan, mutta kun ei millään malttaisi lomalla nukkua. Ei tämä joululomakaan kyllä kovin rentouttava vielä ole ollut, kun on koko ajan ollut niin paljon tekemistä. Onneksi kuitenkin vaan hauskaa tekemistä! Rentouttavaa joulua!

2 kommenttia: