perjantai 13. joulukuuta 2013

Dear Santa..

J: Tajusin tänään, että jouluun on enää kymmenen päivää. Kymmenen. Mun joulufiilis on edelleen kadoksissa. Uskoin sen löytyvän kun tuijottelen kahdeksan tuntia päivässä joulukortteja, mutta ei. Jossain se edelleen piileskelee. Joululahjojen ostokaan ei ole kovin hyvässä mallissa, tai no nyt jo sentään suunnilleen tiedän, mitä haluan kaikille hankkia, mutta mitään en ole vielä hankkinut. Ainoan panostaa tänä vuonna aineettomiin lahjoihin ja sellaisia toivoisin itsellekin.. Leffaliput, lahjakortit ja raha on aina tervetullutta. Kyllä mä vaikka mitä muutakin keksin, kun aloin oikeen miettimään.

Suklaata! Sitä tulee nykyään syötyä ihmeen vähän, mutta jouluun se kuuluu. Tietokone ja uusi kamera ovat niitä "jos raha ei olisi esteenä" -lahjoja. Haaveilla saa aina.. Mun järkkäri on jo melkein 4v vanha ja tietokone noin kaksi vuotta. Kummatkin toimivat vielä ihan ok, mutta aina olisi kiva saada uudempi malli tilalle. Kirjoja pukki voisi myös tuoda. Olen pitkästä aikaa alkanut lukea muutakin kuin tenttikirjoja. Remeksen pettävät harvoin ja kaikki muutkin koukuttavat dekkarit ovat ihan parasta luettavaa. Myös urheiluvaatteet ovat tervetulleita. Mä ihan oikeasti tarvitsisin uudet lenkkarit (vanhoihin on pinttynyt muta..) ja uudet salikengät, nykyään käytän salillakin koriskenkiä. Lisäksi uusi Kånken on haussa! Käytän vanhaa tummanharmaata nykyään lähes aina. Salilla, treeneissä, yliopistolla. Se kaipaisi kaveria ;) Joka jouluun kuuluu myös muumimuki, aika monena vuotena paketista on paljastunut talven sesonkimuki ja en kyllä pistä pahakseni, jos tälläkin kertaa tulee.

Sellaisia toiveita! Joko muut on kirjoittanut pukille? Mä en oo harmikseni yhtään ehtinyt lukea muiden blogeja tai oikeestaan tehnyt mitään muutakaan tässä viime aikoina, töissä vaan. Ihan oikeasti en haluaisi jouluksi mitään muuta kun lomaaaa! Olen niin loman tarpeessa ;) Viikko pitäisi vielä jaksaa puurtaa töiden ja opiskelujen parissa ennen kun saa ottaa ihan rennosti vähän aikaa! Nyt on pakko mennä nukkuu, huomenna taas seiskaksi. Viettäkää te vähän villimpi ilta.. ;)

6 kommenttia:

 1. Great things!)

  http://fancyshot.blogspot.ru/
  Keep in touch ;) XOXO

  VastaaPoista
 2. mä haluun kans uuden läppärin! en vaan osaa päättää minkä ostaisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama.. Haluisin jonkun vähän paremman, windows8:lla ja suht halpa :)

   Poista
 3. mullakin haaveissa on uusi tietsikka ja minijärkkäri, pelkään että vanha koneeni pamahtaa millä hyvänsä hetkellä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin koneen kanssa kyl vähän sama juttu.. Normaalissa käytössä toimii ihan jees, mutta esim. Netflixii ei suostu oikeen pyörittää jumittamatta :(

   Poista