sunnuntai 29. joulukuuta 2013

asioita, jotka eivät ikinä päätyneet facebook-statukseen

R: Tiedättekö kun on niitä ihmisiä, jotka päivittävät jatkuvasti facebookia? Ja sitten niitä jotka eivät ikinä päivitä mitään. Mä en päivitä kovinkaan usein nykyään facebookiin mitään. En tiedä miksi, mutta en vaan halua enää nykyään jakaa mun kuulumisia facebookissa puolitutuille. Silti tykään kirjoitella kuulumisia tänne blogiin, vaikka täällä niitä lukee huomattavasti useammat ihmiset. Olen järkeillyt sen jotenkin niin, että täällä blogissa käy ihmisiä joita ihan oikeasti kiinnostaa mitä mulle kuuluu, kun taas facebookissa mun päivitys saattaa ilmestyä jonkun puolitutun seinälle. Joskus kun jotain kivaa tapahtuu, tekisi mieli kuuluttaa asiasta kaikille ihmisille, onneksi niitä hetkiä varten on tämä blogi! Tässä siis viime aikaisia kivoja juttuja, jotka syystä tai toisesta on jäänyt kertomatta.

-Sain töitä kevääksi. Oman alan työpaikka ja määräaikainen työsopimus toukokuun loppuun, how cool is that? Olen innoissani ja vähän peloissani! Työt alkaa tammikuun alussa, joten tällä hetkellä yritän ottaa kaiken irti lomasta..

 photo kiva4.jpg

-Joulu oli ihan mielettömän onnistunut, yllätti ehkä jopa odotukset. Ehkä tänä vuonna joulu oli siksi niin onnistunut, kun sitä ei ehtinyt odottaa liikaa? Joulun jälkeen parasta on ollut alennusmyynnit, en tiedä kummasta olin enemmän innoissani, 13 euron kengistä vai 2,5 euron Wiener Nougat -rasiasta. Maailman parhaita karkkeja!

 photo kiva2.jpg

-Sain tosi ihania joululahjoja. Äiti aina sanoo että tänä vuonna ei ostettu mitään lahjoja ja kuitenkin paketeista paljastuu vaikka mitä. Sain mm. perinteisesti muumimukin, kahvia, suklaata, sukkia ja rahaa. Lisäksi toivoin uutta kattilaa ja sen sain myös.

 photo kiva1.jpg

-Jenna yllätti ja osti mulle joululahjaksi lahjakortin mun suosikki vaatekauppaan Bikbokiin. Ja yllättäen mä olin ostanut hänelle samanarvoisen lahjakortin Skopunkteniin, great minds think alike? Odotan että pääsen tuhlaamaan lahjakortin kevään uutuuksiin!

-Tein salilla uuden leuanvetoennätyksen, tein 5 leukaa putkeen! Olin ihan mielettömän innoissani, ihan hyvin siihen nähden että syksyn alussa sain just ja just 2 tehtyä. Viisi meni yllättävän kevyesti, rankan jalkatreenin ja penkkipunnerruksen jälkeen kokeiltiin nopeasti paljon menee ja sain noin monta tehtyä! Sanoinkin Jennalle, että olisin voinut saada enemmänkin, jos en olisi alkanut siinä ajattelemaan että apua, tein 5, en voi jaksaa enää enempää kun ennenkään en ole jaksanut.. Laitoin itselleni vähän aikaa sitten tavoitteeksi 10 leukaa putkeen ensi vuoden aikana, se taitaakin mennä pian rikki jos sama kehitys jatkuu!

 photo kiva3.jpg

-Saan tänään Jannen kotiin Joensuusta. Olenkin jo odotellut! Hänen oli alunperin tarkoitus tulla jo perjantaina, mutta noh, niin kauan kun on toisten ihmisten kyydillä tulossa niin ei pysty pahemmin aikatauluihin vaikuttamaan. Mua kyllä vähän harmittaa, kun olin suunnitellut kaikkea kivaa viikonlopuksi ja lopulta jouduinkin hengaamaan yksin kotona. Mutta, en kyllä valita, yksin on joskus ihan kiva olla. Olen urheillut, herkutellut ja katsonut Modern Familyä.

Sellaisia kivoja juttuja on mahtunut mun arkeen viime aikoina! Eniten innoissani olen kyllä työpaikasta, vaikka tietenkin kokopäiväinen työ tarkoittaa sitä, että gradun valmistuminen vähän viivästyy.. Mutta ei se haittaa, mitä mä teen maisterin papereilla ilman oman alan työkokemusta? Tavoitteena on valmistua vuoden 2014 aikana, mutta saa nyt nähdä mitä kaikkea tulevan vuoden aikana tapahtuu!

12 kommenttia:

 1. Onnea uudesta työpaikasta, siistiä! -Piitu

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva postaus! Ja onnea työpaikasta! :) Ja olen kyllä samaa mieltä Facebookista, harvoinpa sinne tulee mitään enää jaettua! Yleensä uusi tilapäivitys tulee vain jos on lähdössä reissuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en nykyään aina jaksa edes päivittää reissuun lähtiessä :D

   Poista
 3. Ihana hyvänmielen postaus. :)
  ONNEA!! <3

  VastaaPoista
 4. mäkin päivittelen tilapäivityksiä facebookiin aina vain harvemmin ja sitäkin harvemmin... Vaikka mä en sen pahemmin ole kovin tuttu teille, kuin vaan enemmänkin koripallon pelaamisen kautta tunnetaan, mutta tykkään silti lukea teidän juttuja teidän blogissa, teillä on aina niiiin kivoja juttuja luettavana ja ihania kuvia katseltavana!! Siksi tykkään kuulla, mitä teille kuuluu! :) heh, tavallaan "tunnen" teidät vielä paremmin lukemalla tätä blogia kuin ilman, vaikkei se kaikkea kerrokaan. kuulostanpas pelottavalta jos tajusit :D
  Onnea muuten työpaikan johdosta! :) sain muuten samanlaisen muumimukin joululahjaksi, mitä sulla on tossa kuvassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tiedän mitä tarkoitat :) Mustakin välillä tuntuu että tunnen jonkun bloggaajan, jota on seurannut pitkään, vaikka oikeasti ei ole koskaan edes tavannut! Se on kyllä hauska kun löytää sattumalta sellaisia blogeja, joissa kirjoittaja onkin tosi samantapainen ihminen ja ihan oikeasti kiinnostuu sen ihmisen elämästä. Ehkä se just onkin parasta blogeissa!

   Ja kiitos :)

   Poista
 5. onnea työpaikasta! :)

  VastaaPoista
 6. Työpaikka on hieno juttu! Mä oon huomannut laiskistuneeni facebookissa, vaikka kaverilistalla ei puolituttuja enää pahemmin ole - ei vaan tunnu enää niin tarpeelliselta jakaa siellä niin paljoa kaikkea kuin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aina :) Juu ehkä facebook on vähän menettänyt suosiotaan, varsinkin kun instagram tuntuu koko ajan kasvattavan suosiotaan!

   Poista