torstai 14. marraskuuta 2013

yksi yläosa, kolme alaosaa

R: Mä jatkan vähän vielä tätä asukriisiä, en meinaan vieläkään tiedä mitä laittaisin lauantaina päälleni! Tai okei, yhden ihan mielettömän kivan (simppelin, omaan tyyliini sopivan) topin ostin jo eilen H&M:ltä, mutta joku alaosakin varmaan ois ihan kiva? Jostain blogista tosin luin jo kriiseilyä ja kyseinen bloggaaja pohti tulisiko paikalle ilman housuja, joten tuskin olisin siis ainut..

Mulla on tällä hetkellä kolme erilaista vaihtoehtoja, joista mikään ei ole huono, mutta joista mikään ei ollut sellanen että ehdottomasti tämä. Kaikissa vaihtoehdoissa on hyvät puolensa, mutta myös ne huonot puolensa. Onneksi tällä kertaa sentään on vaihtoehtoja, pahempi se varmaan olisi jos ei keksisi mitään. Keräsin nettikaupoista muutaman esimerkin havainnollistamaan tätä mun elämää suurempaa (not) ongelmaa.

Toppi, nahkashortsit ja hame H&M, housut Zalando

Nahkashortsit – tykkään yhdistelmästä, mutta mulla oli samat shortsit viime vuoden Indiedays Inspirationin lanseerausbileissä? Toisaalta, samojen vaatteiden uudelleen käyttäminen ja eri tavoilla yhdistely sopii hyvin mielestäni mun tyyliin, ei kaiken aina tarvitsekaan olla uutta! Nahkashortsit on ihan mun tyyliset, eikä vilauttelun vaaraa ole.

Lyhyt mustahopeinen hame – tyylikäs ja juhlallinen yhdistelmä, mutta ehkä vähiten mun omaa tyyliä. Toisaalta, kyllä joskus voi repästä ja ei sitä hametta koristeeksi ole ostettu.. Lyhyt hame ei ehkä kuitenkaan ole se mukavin vaihtoehto. Mun hame on tosin vielä hienompi ja hopeampi kun tämän kuvan hame.

Hopeiset farkut – ostin hopeat farkut jo muutama vuosi sitten, mutta samantapaisia on näkynyt kaupoissa vielä viime aikoinakin. En nyt löytänyt kuvaa ihan vastaavista, mun omat on siis vyötäröstä ihan farkkumaiset, ei tuollaiset kun kuvassa. Farkut on kivan istuvat muuten, mutta polvesta alaspäin vähän liian leveät mun makuun ja epäkäytännölliset monien kenkien kanssa. Harmi ettei mulla ole mahdollisuutta kaventaa lahkeita, harkitsin jo jotain pikaviritelmää hakaneuloilla tms. Vai onko kavennukseen olemassa jotain muuta keinoa kun ompelu?

Kenkävaihtoehtojakin on muutamat, riippuen siitä mihin alaosaan päädyn. Enköhän mä jotain keksi! Ihana viikonloppu varmasti edessä, olen niin kovasti tällaisen miniloman tarpeessa! Viime aikoina on ollut vähän kiirettä ja tämä jatkuva pimeys ei ainakaan auta asiaa.. On ihana päästä näkemään muita bloggaajia ja ihan luksusta, mennään Jennan kanssa hotelliin yöksi. Päätettiin jo aikoja sitten että pakko päästä hotelliin, ihana nukahtaa pehmeään hotellin sänkyyn bileillan jälkeen ja vielä ihanampi aamulla herätä ja mennä hotelliaamiaiselle. Kiva päästä viettämään tyttöjen viikonloppua vähän erilaisissa merkeissä, just Jennan kanssa puhuttiin miten nykyään nähdään enää ainoastaan pikaisesti töiden jälkeen asukuvien merkeissä, treeneissä/peleissä/salilla tai matkalla treeneihin/peleihin/salille.  Arki tuntuu niin kiireiseltä, että harvemmin tulee nykyään edes käytyä missään syömässä tai kahvilla juoruamassa.. Onnksi mulla alkoi nyt pidennetty viikonloppu! Seuraavaksi töihin vasta tiistaina, jes!

6 kommenttia:

 1. Mä liputan nahkashortsien puolesta! Ne on eniten sun tyyliset ja sopis tosi hyvin tollasen herkän ja kevyen topin kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Nahkashortsit tai housut!

  VastaaPoista
 3. Eieiei tollasta joka blogissa olevaa toppia! Kuinkakohan monella muulla on samanlainen siellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iikiikiik, mä en oo nähny missään blogissa :D Missä oot nähnyt? Ja tämä kuvissa oleva ei muuten ole se ihan sama minkä ostin, mutta onhan näitä samantapaisia tosiaan kaupoissa näkynyt!

   Poista