torstai 7. marraskuuta 2013

vähän ehkä överi shortsihaalari


R: Olen viime päivinä tuskaillut muutamien muiden bloggaajien tavoin tulevan Inspiration Blog Awardsin asua. Mitä ihmettä voi laittaa päälle juhlaan, jonne on tulossa toinen toistaan tyylikkäämpiä bloggaajia ja dress code on inspiration? Tilasin Nellyltä yhden ihan mielettömän upean hameen heräteostoskena testiin, mutta saa nähdä ehtiikö se edes ajoissa. Ja jos ehtii, niin se ei välttämättä ole hyvä. Vaikeaa! Nyt löysin H&M:n nettikaupan uutuuksista ihan mielettömän kivan shortsihaalarin. Tuo olisi vähän erilainen ja sopisi mun tyyliin paremmin kun joku lyhyt hame.. Ajattelin jo että tilaisin tuon sovitukseen, mutta arvatkaa vaan oliko toimitus vasta joskus joulukuun puolella? Ääh, vähän harmitti kun huomasin. Pitää heti huomenna mennä katsomaan jos noita olisi kaupoissa, viikonloppuna ei ainakaan vielä ollut.

Huomenna on onneksi aikaa shoppailla, mulla on vapaapäivä. Kuinka ihanaa saada arkivapaa ja vielä palkallinen sellanen? Pitää käyttää harjoittelun aikana kertyneitä lomapäiviä, ihana saada tällaisia pidennettyjä viikonloppuja. Olen ollut ihan perjantaisissa fiiliksissä tänään koko päivän. Ajattelin käyttää lomapäiväni nukkumalla pitkään ja käymällä päivällä salilla! Odotan sitä luksusta, että pääsee arkipäivänä päivällä rauhassa salille, se on yksi ainoista asioista mitä kaipaan kesältä ja niiltä ajoilta kun olin täyspäiväinen opiskelija.

15 kommenttia:

 1. Musta toi on ihana! Just sopivan överi! :D

  VastaaPoista
 2. Just hyvä! Toivottavasti löydät kaupasta. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta eipä ole löytynyt :/ Pakko varmaan tänään vielä käydä katsomassa..

   Poista
 3. Just kattelin uudesta kuvastosta, että toi olis niin upee! Harmi ettei oo mitään sen suurempia bileitä kiikarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä voit ostaa sen odottamaan bileitä ;) Mua harmittaa niin paljon etten ole löytänyt tota kaupoista eikä netistäkään saa ajoissa tilattua kun toimitus joulukuussa.

   Poista
 4. on kyllä magee! itelläkään ei oiken natsaa kaiken maailman pikkumekot sun muut niin saa nähdä mitä keksii pukea päälle..

  VastaaPoista
 5. ainiii ps mennääks samalla junalla?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mennään bussilla, sai halvat liput :D Mutta nähdään siellä sitten!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. On kyllä :) Kiitos, harmi ettei shoppailupäivä tuottanut mitään tulosta..

   Poista
 7. Apua mä kans mietin, että mitä ihmettä laittaa sinne päälle. :D Toi shortsipuku on kyllä just siistin överi. :D

  VastaaPoista