torstai 7. marraskuuta 2013

Style Lashes ripsien kestotaivutus

J: Sain ihanan piristyksen arkeeni, kun Jasmin Hoitola Bravasta otti meihin yhteyttä ja kysyi, kiinnostaisiko jompaa kumpaa meistä tulla testaamaan Style Lashes ripsien kestotaivutusta. Riikalla on jo Reetan tekemät ripset ja mäkin olen haaveillut tekoripsistä jo pitkään, sillä vaikka mun ripset ovatkin aika pitkät, ne ovat tosi vaaleat. En ollut kuullut koskaan ennen koko hommasta, joten lähdin avoimin mielin testaamaan käsittelyä..


Style Lashes kestotaivutuksessa ei siis lisätä omiin ripsiin mitään, vaan korostetaan ripsien luonnollista kauneutta. Ripset kohotetaan tyvestä ja värjätään. Tulos onkin vähän sama kuin taivuttaisi itse ripsiä ja lisäisi pari kerrosta ripsiväriä, tosin tämä käsittely kestää noin 6-8 viikkoa, eikä ole pelkona, että ripsivärit valuvat poskille sateisessa säässä tai pitäisi illalla hinkata ripsiväriä pois.
Itse hoito kesti reilun tunnin. Normaaliaika on 45-60 minuuttia. Mulla ei ole siis koskaan laitettu tekoripsiä ja en ole koskaan onnistunut laittamaan itselleni silmätippoja, joten vähän jännitti, että mitä siitä oikein tulee. Jasmin kuitenkin hoiti homman todella ammattimaisesti ja aika kului nopeasti siinä makoillessa ja höpötellessä. Aine sai vaikuttaa ripsissä kerran 20 minuuttia ja kaksi kertaa 10 minuuttia. Oli aika lähellä, etten nukahtanut sinä aikana! Huomasin, että hankalinta oli pitää silmiä kiinni ja aluksi ainakin piti oikein keskittyä, etten avannut silmiä kesken kaiken..


Lopputulos on kyllä ehdottomasti mun mieleen! Tai no aika samalta se näyttää kun ripsarin kanssa, mutta ei tarvitse hinkkailla tosiaan mitään iltaisin pois ja aamullakin näyttää nätiltä ;) Tämä sopii mulle ainakin todella hyvin, sillä en oikein tykkää pitää ripsaria esimerkiksi urheillessa, mutta inhoan ripsiväritöntä naamaani.

Ja nyt paras juttu! Teillä turkulaisilla on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan Style Lashes ripsien kestotaivutusta hieman normaalia halvemmalla hinnalla. Normaalihinta on 82€, mutta kun aikaa varatessanne mainitsette tämän blogitarjouksen niin saatte ripset 72 eurolla marraskuun loppuun asti. Ripsiä tekee siis Jasmin Hoitola Bravassa osoitteessa Eerikinkatu 22b A16, Turku. Kannattaa käydä tykkäämässä heistä facebookista. Sivuilta löytyy lisätietoa mm. tästä käsittelystä ja Jasminin samaisen käsittelyn ennen ja jälkeen kuvat, jotka on muuten vähän parempia kun nämä mun..Ajan voi varata numerosta 02 231 1300 tai Bravan nettisivuilta.

Mitäs tykkäätte?

6 kommenttia:

 1. No kyllä muuttui kivasti! Minullakin on tosi pitkät, mutta suorat ripset joten tuo voisi käydä meikäläisellekin. Asun vaan tällä hetkellä Barcelonassa joten tarjoukseesi en voi tarttua :) Kiitti kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vois siis sopia sullekin loistavasti! "Harmi", kun olet Barcelonassa ;) Pitääkin käydä kurkkaa sun blogia, Barcelona on meinaa yksi mun suosikkikaupungeista Lontoon ja NYCin jälkeen :>

   Poista
 2. Ehdottomasti pitää kyllä tarttua tähän! Olen käynyt Jasminin käsittelyssä meikattavanakin ja ei voi kuin olla tyytyväinen :) Nainen, joka osaa asiansa ja on vielä äärimmäisen mukava.
  - Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeessa!:) Suosittelen edelleen! Aamulla herätessäkin näytti siltä, että on illalla jäänyt ripsarit silmiin.. Paitsi että ne eivät olleet levineet joka puolelle ;)

   Poista
 3. kivat! aika kallista vaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on! :D No oot kyllä oikeassa.. Kaikki kivat asiat usein ovat liian kalliita :/

   Poista