lauantai 9. marraskuuta 2013

päivän piristyksiä

R: Tässä muutamia tämän hetken parhaita juttuja..

 photo paras1_zps9fd1bb11.jpg
 photo paras2_zpsb675a430.jpg

..Lindtin merisuolatummasuklaa, jolla kaverini yllätti minut osallistumalla arvontaan täällä. Vielä ehtii osallistumaan, mäkin olen yllättänyt suklaalla mm. äitini ja Jannen. Niin luksusta kun työpäivän jälkeen kotona odotta postin mukana tullut suklaa!

 photo paras3_zpse83263d2.jpg

..Pari päivää sitten ilmestynyt uusi Trendi, jonka ajattelin tänään lukea ihan rauhassa kannesta kanteen. Tosin pienen selailun perusteella petyin vähän tähän(kin) Trendin numeroon.

 photo paras4_zps54692961.jpg

..Lidlin avokadot. Ostan avokadoni aina Lidlistä, tuo pussi maksaa muistaakseni alle 2,5 euroa ja siinä on vähintään 6-7 avokadoa. Ne pitää kypsentää kotona, mutta usein pussissa aina joku kypsyy nopeammin ja saa sopivasti koko viikon ajan joka päivä kypsän avokadon leivän päälle!

..Se että voitin ebookersin arvonnassa yhden yön majoituksen luksushotellissa Lontoossa, niin siistiä. Ihana yllätys! Majoitutaan Jannen kanssa siis yksi yö "vähän" paremmin joulukuussa tai sitten tässä on hyvä syy ostaa lennot maaliskuulle, jota ollaan Jennan kanssa vähän suunniteltu.

 photo buzz_zps674336d7.jpg

..Buzzadorin Locobase -kampanja. Pääsin pitkästä aikaa mukaan kampanjaan ja tällä kertaa testailen Locobasen Repair -kosteusvoidetta. Muutaman käyttökerran perusteella vaikuttaa ihan hyvältä, paitsi että se voisi kuivua vähän nopeammin.

Sellaisia pieniä piristyksiä tällä kertaa. Nyt salille ja iltapäivällä jatkuu taas shortsihaalarin metsästys!

6 kommenttia:

 1. Hah, mä käytän Repairia aina talvisin ihan huulirasvana. Kunnon tehohoitoa kun pakkaset kiusaa.

  VastaaPoista
 2. Hei ihan huippua et voitit ton hotelliyön, tähän pimeyteen kaikki positiivinen on enemmän kuin tervetullutta! <3 Nyt on muuten menolippukin lauantaille ostettu, pientä piristystä siis luvassa silloinkin,jee!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kyllä kiva piristys :) Ja jee, ois jo lauantai!

   Poista
  2. JA TUPLA JEE, STARBUCKS ON SILLOIN AUKI!!!!!!!! <3<3

   Poista
  3. Hahhaa, niinpää :D On kyllä varmaan "pieni" ruuhka siellä lauantaina.

   Poista