tiistai 19. marraskuuta 2013

ootte paljon nätimpiä luonnossa kuin blogissa

J: Mulla ei ehtinyt syntyä mitään suurempaa vaatekriisiä ennen blog awardseja, sillä tilasin jo jokin aika sitten Nellyltä 5 inch amd up -blogin Sandran suunnitteleman mekon, joka oli ihan täydellinen!! Rakastuin siihen heti ensisilmäyksellä ja pakkohan se oli tilata sovitukseen. Illan pukukoodin oli inspiration, joten mikä sopisi sen teeman alle paremmin kun oman suosikkibloggaajan suunnittelema mekko?

Mekko Nelly.com / 5 inch and up -Sandra
Laukku Monki
Kengät Nelly (Riikan)
Korvikset Bikbok
Käsikoru New Look

Tuon laukun löysin muutama tunti ennen tapahtuman alkua Monkista ja ihastuin kyllä heti. Tai Riikka sen löysi, mä vaan anastin sen Riikalta ja varasin sen ;) Meillä on kirjoittamaton sääntö, että jos toinen löytää jonkun kivan jutun ja sanoo, että "mä ostan tän", niin toinen ei saa enää mennä ostamaan sitä ilman toisen lupaa. Se oli kyllä kiva lisä tuohon asuun, sillä en löytänyt mitään kivaa koruakaan. Onneksi oli luottorannekoru ja -korvikset sentään!

Mitä sanotte mun juhlalookista?

Ps. Saatiin toi otsikon kommentti ihanalta Lotalta;)

16 kommenttia:

 1. Ootpas upea! Toi mekko on ihan täydellinen sulle. <3

  VastaaPoista
 2. Meillä on siskon kanssa tuo sama sääntö :D Mä vaan julmana isosiskona dominoin tota sääntöä, että sisko joutuu oikeastaan aina antamaan luvan jopa saman väriseen vaatteeseen, mutta mä vaadin aina eri värin tai manipuloin olemaan ostamatta ollenkaan :D

  VastaaPoista
 3. kaunis! sekä tyttö että mekko... :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä upea look kokonaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 5. Hehe ja kyllä se oli ihan kehu! Nättejä tytsyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tarkennan vielä, että nykyään tuntuu, että niin moni tuntuu tietävän juuri miten päin kuvassa seistään, että näyttää hoikemmalta ja nätimmältä kun oikeasti. On siis äärimmäisen positiivistä, että jos näyttää nätiltä kuvissa niin on kasvotusten vieläkin nätimpi ilman mitään kikkailuja! :)

   Poista
  2. Kiitos vielä ;) Oot kyllä oikeessa, välillä itsekin voisi vähän enemmän panostaa siihen miltä kuvissa näyttää :D

   Poista
 6. Ihana mekko! <3 ja varmasti kivat juhlat:) kumpa joskus itsekkin pääsis!

  VastaaPoista