maanantai 4. marraskuuta 2013

kenkäkaapin uusimmat tulokkaat

 photo kengaumlt1.jpg
 photo kengaumlt4.jpg
 photo kengaumlt3.jpg
 photo kengaumlt5.jpg
 photo kengaumlt2.jpg

R: Mun kenkäkaappi sai eilen kaivattua täydennystä, kun löysin Skopunktenista ihan älyttömän kivat bootsit. Mä olin etsimässä jotain nauhallisia siroja nilkkureita, mutta iskin heti silmäni heti näihin, täydelliset! Sopii hyvin farkkujen (ja muidenkin housujen) kanssa ja vähän paksumman pohjan ansiosta varpaat pysyy sateellakin kuivana. Lisäksi tykkään siitä, että näissä on vähän karvavuorta, lämmittää talvellakin. Ainut miinus näille kengille siitä, että pohjasta kuuluu todella outo natina kävellessä. Tai eihän sitä normaalisti huomaa, mutta vähän hävetti tänään kun kävelin töissä hiljaisella käytävällä ja koko kerros varmaan kuuli missä menen..

Ostin muuten eilen samalla sellaista suojasuihketta kengille ja tein pienen kenkien huolto-operaation. Putsasin kaikki talvikengät, pyyhin ne ja suihkutin ne suojasprayllä. Pitää oikeasti ottaa tavaksi kenkien hoitaminen, pysyy parempana pidempään! Mietinkin että milläköhän saisi putsattua mustien conversejen valkoiset kohdat? En mä niistä siis mitään kiiltävän valkoisia halua, kyllä ne vähän saa siltä näyttää että kilometrejä on takana, mutta jos vähän putsaisi likaisimpia kohtia. Ideoita?

Kuulin muuten tänään töissä, että mun pitää käyttää mun harjoittelun aikana kertyneet lomapäivät ennen harjoittelun loppua. Tai kyllä mä aavistelinkin, että se menee niin, mutta ajattelin että vaihtoehtona saattaisi olla lomapäivien saaminen rahana. Mutta, ihan kiva kyllä saada ylimääräisiä vapaapäiviä marraskuulle! Ajattelin pitää muutaman pidennetyn viikonlopun, kun on tulossa kaksi Helsingin reissua. Ihanaa kun voi viettää viikonloput Helsingissä ja sitten rentoutua vähän kotona ennen töihin paluuta.. Mulla taitaa mennä ihan hyvin tällä hetkellä, kun suurin "ongelma" on se, että koska pitäisin (palkalliset) vapaani! 

14 kommenttia:

 1. Mä putsaan Conversejen valkoiset kohdat ihmesienellä, kyllä muuten tulee puhdasta! :) eikä ihmesienet ole ees kalliita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muistin että Jennakin on joskus tainnut mainita ihmesienistä :D

   Poista
 2. swiffer toimii aina!

  VastaaPoista
 3. Ootko kokeillu pestä converseja pesukoneessa. Mä aina pesen omani ja niistä tulee ihan puhtaan näköiset. Laitan kengät aina pesupussiin ja irrotan nauhat. Muovikohdatkin puhdistuu koneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut, mutta en haluis niistä sellasia ihan kirkkaan puhtaita (:D) vaan vois vähän käytön jäljet näkyä..

   Poista
 4. Conversejen valkoisiin muoviosiin toimii kynsilakanpoistoaine, ei tarvii edes pahemmin hangata...

  VastaaPoista
 5. Heh, just tollasia bootseja mä etin! Mutta sitten pari päivää sitten iskin silmäni yhtiin toisenlaisiin, nauhallisiin ja sirompiin bootseihin ja ostin ne... Meillä tais mennä siis just toisinpäin ostokset ;)

  Ihania asukuvia muuten taas, kyllä te osaatte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, meillä on kyllä mennyt ihan päinvastoin sitten :) Ja kiitos!

   Poista
 6. Ai niin, mulla ei ainakaan oo Converset puhdistunu täysin pesukoneessa, se valkoinen muoviosa on aina jäänyt hieman likaiseksi. Poikakaveri ehdotti tuossa kaikkia autojen puhdistukseen käytettäviä puhdistusaineita/liinoja, jotka puhdistaa ja hoitaa kumisia esineitä... Armor All Clean Up wipes-niminen, tarkistettiin Googlesta. Löytyy kuulemma joka miehen autotallista :D Vielä en oo ite kokeillu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, harmi ettei meillä ole autoa/autotallia :D

   Poista
 7. Mää kirjoitelin juuri vähän aikaa sitten siitä, mitten putsaantuvat hyvin kynsilakanpoistoaineella ja vanulapuilla :)

  Mutta tosi kivat noi uudet bootsit! Pärjää varmaan talvellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitääkin käydä lukemassa :) Ja kiitos, varmasti kyllä pärjää talvella!

   Poista