lauantai 9. marraskuuta 2013

Ikävä!

J: Lauantain illan kunniaksi palasin ajassa noin vuoden taakse päin selatessani vähän vanhoja valokuvia. Arvaako joku, mihin mulla on ikävä?? Tässä tulee vähän vinkkejä..

.. Siellä on juuri sytytetty ihanimmat jouluvalot, jotka olen koskaan nähnyt

..Sieltä saa maailman parasta siideriä, Ben & Jerry's on halpaa ja mansikat maistuvat tuoreilta

..Siellä asuu Big Ben as know as pena 

.. Siellä on paljon puistoja, jossa on paljon pelottavia söpöjä oravia

.. Siellä mua odottaa parikin pehmolelua, että menen hakemaan ne kotiin mun luo

.. Siellä lehdet pysyvät puissa kauemmin kuin täällä 

..Sieltä saa parilla punnalla take away kahvia ja jättikokoisia gingerbread miehiä

.. Sieltä saa maailman parasta kiinalaista..

Arvaako joku, mistä kaupungista puhun? Lisävinkkinä se, että Riikka on menossa sinne reilu kuukauden päästä ja voitti juuri yön luksushotellissa samaisessa kaupungissa.. Mä hieman painostan Riikkaa käyttämään sen keväällä mun kanssa ;) Pakko päästä Lontooseen! 

10 kommenttia:

 1. Lisään varmaan vaan sun ikävää tässä, mutta juuri kävin kattomassa Regent Streetin jouluvalot, kun ne sytytettiin! Ja olihan ne hienot... Mutta kyllä Suomen mansikat on paljon paremman makusia! Ja häh, Riikka voitti hotelliyön Lontoossa?! Mikä tuuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyyyy en halua kulla, taikka sitten lukea mitään juttuja sun blogista! Joo Riikka voitti ebookersin kisassa, tosi siistiä!

   Poista
 2. ihania kuvia jälleen!

  VastaaPoista
 3. Mä en oo koskaan käyny lontoossa!!! Pitää varmaan ryhdistäytyä :D Ja nyt lopetatte ton tavaroiden voittamisen....................

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs sille voi jos niitä juttuja tipahtelee postiluukusta ;) Suosittelen kyllä ehdottomasti Lontoota!!

   Poista
 4. Onko sulla suositella jotain tiettyä kiinalaista vai onko kiinalainen yleisesti parempaa vähän joka puolella? :D t. ens kuussa Lontooseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Mä en nyt muista mitään nimiä. mutta China townissa on hyviä.. :) Jos haluaa buffettiin, ei kannata valita ainakaan sitä halvinta. Lisäksi kannattaa katsoa ne hygienialuokitukset, aika monessa paikassa ovessa/ikkunassa lukee, paljonko tähtiä paikka on saanut :)

   Poista