keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Glitterin pikkujoulut

J: Tämä kouluhommien täyteinen päivä sai kivaa vaihtelua, kun suunnattiin Riikan kanssa illalla Glitterin järjestämiin bloggaajien pikkujouluihin kauppakeskus Hansan Glitteriin. Paikalla oli bloggaajien iloksi pientä purtavaa, DJ soittamassa musiikkia ja ihana arvonta, jota en harmi kyllä voittanut ;) Päästiin kaikki myös valitsemaan omat suosikkituotteemme liikkeestä ja merkkaamaan ne pinkillä tähdillä. Oli muuten todella vaikea valinta.. Liikkeen valikoima on iso ja siellä oli vaikka mitä ihanaa. Turkulaiset voi käydä liikkeestä kurkkimassa mitä me valitsimme. Lappujen pitäisi olla siellä vielä jonkin aikaa paikoillaan. Saatiin valita sieltä vähän kotiin viemisiäkin, mun valinta näkyy varmaan pian asukuvissa..

 photo glitter6_zps8592e88a.jpg
 photo glitter1_zps8587a342.jpg
 photo glitter2_zps3caaf8a7.jpg
 photo glitter4_zpsf3298154.jpg
 photo glitter5_zps0862c77d.jpg
 photo 1_zps48e52230.jpg
 photo 2_zps5c97433f.jpg
 photo 5_zps739df8dd.jpg
 photo 3_zps09580fae.jpg

Korujen ihastelun lisäksi oli tosi kiva päästä taas tapaamaan muita bloggareita. Erityisen mukava oli nähdä ensimmäistä kertaa Enniä, joka oli kyllä yhtä mukava ja puhelias mitä blogin perustella ajattelinkin.. Myös Lauraa oli kiva nähdä. Pitääkin muistaa vierailla taas neidin blogissa ahkerammin, sillä hänellä on aivan ihana tyyli! Isoin kiitos illasta menee kyllä glitterin porukalle. Niin mahtavaa, että saitte järkättyä tällaisen tapahtuman Turkuunkin. Lisää näitä kiitos!

Nyt voin mennä taas hymyssä suin nukkumaan ja nähdä kivoja unia vaikka uusista koruista.. Huomenna taas työntäytteinen päivä edessä ja pian pitäisi alkaa valmistella lauantaisia tupareitakin. Kiireistä, mutta kaikkea kivaa on onneksi tiedossa! 

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva nähdä! :) toivottavasti nähdää pian uudelleen!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia otitte paikan päältä, ja mahtavaa että pääsitte paikalle! Ollaan oltu niin fiiliksissä siitä että yksi meidän työntekijöistä sai houkuteltua Glitterin järjestämään tälläistä myös Turussa, ettei kaikki keskittyisi aina pelkästään Helsinkiin (: Päädyin myös illan jälkeen lukemaan teidän blogia ja täytyy ehkä laitella tämä tuonne omalle suosikki-listallekin - kiitos siis vielä kerran illasta, ja tervetuloa koska tahansa uudestaan katselemaan ja kysymään mitä vain koruihin, asusteisiin tai hiusjuttuihin liittyen!
  t. iltaa valokuvannut Glitteriläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille kutsusta :) Oli kyllä kiva ilta! Glitteriin on aina kiva tulla kun saa niin hyvää palvelua ;)

   Poista