lauantai 2. marraskuuta 2013

Bianco Shopping Night

 photo bianco.jpg
 photo bianco4.jpg
 photo bianco2.jpg
 photo bianco3.jpg
 photo bianco5.jpg

R: Eilen oli Skanssin Biancossa Reetan järjestämät "kenkäbileet", eli Bianco Shopping Night. Reetta kertoi vähän Fashion Armyn toiminnasta ja kenkätrendeistä, tarjolla oli herkkuja ja skumppaa. Illan aikana olisi saanut -20% alennusta kaikista kengistä ja mua vähän harmittaakin etten löytänyt sieltä mitään kivaa ostettavaa. Tai okei, kivoja kenkiä oli kyllä vaikka miten paljon, mutta ei sellaisia jotka ihan oikeasti tarvitsisin. Pitää huomenna varmaan jatkaa kenkäshoppailua..

Oli kyllä hauska ilta! Otin aveciksi mukaan Riinan, oli hauska nähdä pitkästä aikaa. Tajuttiin ettei oltu kuukauteen taas nähty, vaikka asutaan samassa kaupungissa. Mihin tämä aika on oikeen kadonnut? Törmäsin myös muutamaan muuhunkin bloggaajaan, Senjaan ja Ellaan. Terkkuja tytöt, oli hauska nähdä! Muiden bloggaajien kanssa on aina hauska jutella, harmi ettei täällä Turussa useammin järjestetä mitään tapahtumia, jossa voisi tavata. Ja Helsinkiin asti harvemmin pystyy lähtemään. Pitäisi varmaan itse järjestää joku miitti? Oikeasti olen varmaan pari vuotta suunnitellut että järjestäisin jonkun miitin turkulaisille (ja miksei muillekin..) bloggaajille, mutta jostain syystä se aina jää vaan ajatuksen tasolle. Okei, nyt oikeasti päätän että otan tavoitteeksi järjestää jotain viimeistään alkuvuonna, kun kaikki pikkujoulut ja muut on ohi.. Tämä oli lupaus!

12 kommenttia:

 1. joo ois kiva järkkää joku miitti!:D
  ja oli kiva nähä eile :) iteki sit jätin ne kengät kuitenkin sinne kauppaa kun ei ollu ihan sitä mitä etin..

  VastaaPoista
 2. jos tällaista miittiä tulee niin mut voi myös laskea mukaan ;) jee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitääkin muistaa :) Varmasti infoan täällä blogissa sitten lähempänä!

   Poista
 3. Hei oli tosi kiva törmätä! Ihana tää teijän blogi :) Hyvä idea toi blogimiitti, mä oisin ainakin innostunu tulemaan jos semmonen järkättäis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin oli ja kiitos! Pakko kyllä joku miitti järkätä :)

   Poista
 4. herkullisen näköistä, myös kengät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli herkullisen näköisiä kenkiä ja herkullisia tarjoiluja :)

   Poista
 5. Ihanaa, että pääsit tulemaan! <3 En malta odottaa, että saan illasta kuvia valokuvaajalta!! Jäi kyllä niin hyvä fiilis eilisestä, ilta oli niin onnistunut. Enkä edes pyörtynyt kengistä kertoessani!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että kutsuit ;) Mäkin haluan nähdä niit kuvia sitten, vaikka mä veikkaan että näytän niissä meidän yhteiskuvissa ihan joltain lihavalta kääpiöltä :D

   Poista
  2. Mulla on nyt kuvaajaltakin saadut kuvat koneella ja olen jopa käynyt ne jo läpi. Julkaisin yhden yleisesti perjantaista ja viikonlopusta kertovan postauksen omilla kuvilla - olet siellä. :) MUTTA ET MINÄÄN LIHAVANA KÄÄPIÖNÄ, luoja et repesin tota sun vertausta! :DD

   Poista
  3. Hahhaa :D No yllättävän hyvä se kuva oli!

   Poista