perjantai 4. lokakuuta 2013

what I ate today

J: Nyt vähän erilaista postausta, mitä täällä blogissa on tultu näkemään ;) Eli ruokapäiväkirjaa! Ei nyt mitään virallista, mun meinaan piti kuvailla päivä Jennan kanssa -postaus, mutta siitä tuli vähän tylsä. Saattekin nyt tyytyä mun tämän päivän ruokiin ;) Lisätkää tonne väliin vaan kuva mun tenttikirjoista, niin siinä se mun päivä itseasiassa olikin.. Älkääkä nyt pelästykö siellä ruutujen toisella puolella, ei mun ruokavalio aina ole näin herkkupainotteista ;)

Kuten näkyy, aika epäterveellistä siis! Selityksenä voin kertoa, että a) tentiin lukiessa saa herkutella b) perjantaisin saa herkutella ja c) jos lounaaksi syö hernekeittoa, saa herkutella. 

Olin tänään siis illan treenejä ja kauppareissua lukuunottamatta koko päivän vaan kotona, joten ruokailu näyttää hyvinkin eriltä kun "normaaleina" päivinä. Aika usein syön aamupalaksi esim. ruisleipää, lounaan yliopistolla ja kotona illalla kevyen illallisen, riippuen onko koristreenit vai meenkö vaan salille. Iltapala on aika samanlainen kun yleensäkin. Maistoin tänään ensimmäistä kertaa Valion Pro Feel-rahkaa ja pakko myöntää, että olin vähän pettynyt. Rakasta vaniljarahkaa, mutta toi ei kyllä iskenyt. Ravintoarvot ovat siinä kuitenkin kohdillaan verrattuna vaikka niihin Rainbown rahkoihin, joita ennen aina ostin.. Tosin mun ei tällaisen päivän jälkeen kannattaisi puhua mitään mistään ravintoarvoista. Joskus illallinen venyy johonkin kahdeksaan ja silloin syödään jotain "herkkuruokaa", esimerkiksi pitsaa tai tortilloja ja silloin iltapala jää välistä. Yleensä niin käy lähinnä vaan viikonloppuisin.. Eilen tosin söin illalliseksi pastaa puoli kymmenen aikaa, joten kaikki on mahdollista ;) Nyt noiden sipsien kimppuun ja leffa pyörimään! Viikonlopuksi on tiedossa ahkeraa opiskelua, joten nyt on pakko ottaa rennosti.. 

Ps. Mut löytää nykyään myös Instagramista! Nimimerkki on jenna_nie, tulkaa seurailemaan :)

8 kommenttia:

 1. Jenna, minkä kokoinen se ebayn nahkahihainen takki sulla on? :)

  VastaaPoista
 2. haha mäkin vedin eilen candykingin irttapussin kun alennuksella wiklundista sai ;) haha tuli kahmittua vähän liian iso pussi ja ällö olohan siitä taas käteen jäi mutta minkäs teet irttarit on niin ihania :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D mä sorruin tänään uusiksi, kun cittarissa oli myös alessa!

   Poista
 3. Et sä syö illallista? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Aika usein syön aamupalaksi esim. ruisleipää, lounaan yliopistolla ja kotona illalla kevyen illallisen, riippuen onko koristreenit vai meenkö vaan salille."

   Kyllä yleensä!

   Poista
 4. Hyviä syitä herkkujen syöntiin :D

  VastaaPoista