keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Turku on kaunein!

J: Otin maanantaina taas kameran ja Teemun kainaloon ja lähdettiin iltakävelylle Samppalinnan ja Vartiovuoren maisemiin. Ilma oli aivan täydellinen, maa oli täynnä keltaisia ja punaisia lehtiä ja aurinkokin laski juuri sopivasti. Täydellinen sää kävelylenkille siis! Ja täydellinen sää valokuvaukseen..

 photo 2_zps6e059109.jpg
 photo 5_zps2f4cc7d4.jpg
 photo 4_zpse1db1375.jpg
 photo _MG_0739_zpsaba26204.jpg
 photo 6_zps0bbe8859.jpg
 photo 7_zps424fc3cb.jpg
 photo 8_zpsad6b3f2f.jpg
 photo 3_zpsc01e53e7.jpg

Olen sanonut tämän jo aika monta kertaa aiemminkin, mutta on se Suomi vaan kaunis maa ja Turku kaunis kaupunki, niin kesällä kuin syksylläkin ja ihan varmasti talvellakin! Siitä tulikin mieleen, että ei enää kauan, että tähän Yliopistonkadulle syttyy jouluvalot. Eikä jouluunkaan ole kun reilu pari kuukautta. Jee! Ehkä on kuitenkin vielä vähän liian aikaista hehkuttaa joulua.
Nyt mun pitäisi taas lähteä Raumalle päin. On tämä elämä nykyisin vähän liikaa autossa istumista.. Viimeisen viikon sisällä olen ollut kolmesti Raumalla, kerran Tampereella ja kerran Salossa. Onneksi kimppakyydit toimii ja ei tarvitse itse ajaa joka kerta :) 

Alkaako syksykuvat jo kyllästyttää?

4 kommenttia:

 1. Viimeinen kuva on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. ei näin kauniisiin kuviin kyllästy! :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi toi kolmanneksen kuvan risteytyksen vieressä oleva bussi/taksikaista otetaan pois käytöstä. Se oli ihan tyhmää ja vaarallista.. Kauniita kuvia olit ottanut!

  VastaaPoista
 4. Onneksi toi kolmanneksen kuvan risteytyksen vieressä oleva bussi/taksikaista otetaan pois käytöstä. Se oli ihan tyhmää ja vaarallista.. Kauniita kuvia olit ottanut!

  VastaaPoista