perjantai 18. lokakuuta 2013

TGIF


R: Ihanaa, perjantai! Ihanaa, aurinko paistaa eikä Turussa ole tietoakaan lumesta! Tämä viikko oli töissä jotenkin tosi rasittava, väsytti koko ajan ja jossain vaiheessa oli sellanen olo että tulen ihan varmasti kipeäksi. Onneksi en tullut, nyt on hyvä fiilis ja viikonloppu. Tässä muutama "behind the scenes" kuva tämän päiväisestä asukuvailusta. Olisin halunnut tulla postaamaan asun nyt heti, mutta en ehdi kun pitää pian lähteä treeneihin. Viikon paras hetki on muuten usein perjantaisin treenien jälkeen, kun saa lösähtää sohvalle syömään herkkuja. Pakko saada irtokarkkeja tänään, koko viikon tehnyt mieli! Olen kuitenkin hyvin pysynyt päätöksessäni, että viikonloput on karkkipäiviä.

Ei mutta nyt en kyllä ehdi kirjoittelemaan enempää kuulumisia, pitää vaihtaa vaatteet ja lähteä (taas) kohti yliopistoa. Huomenna näette sitten mun tämän päiväisen asun ja mun uuden ihanan takin käytössä. Rentoa perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Se on ihan mahtava tunne kun tulee hyvin sujuneista treeneistä ja saa lösähtää sohvalla ja viettä loppu illan tekemätää mitään! tykkään! :)

    VastaaPoista