lauantai 26. lokakuuta 2013

pimeys tuli

 photo la2oik_zps9b6c2609.jpg
 photo la1_zpsb098aee9.jpg
 photo la3_zps9d9952de.jpg


R: Jos nyt olisi kesä, tai edes syyskuu, niin saisitte asukuvia. Mutta ei, koska on lokakuun loppu ja pimeä tulee jo liian aikaisin, niin asukuvia ei nyt ole. Ensi yönä muuten käännetään kelloja, muistakaa! Mä oikeasti mietin vaikka miten pitkään että onko nyt sitten jatkossa aamuisin pimeämpää vai tuleeko iltaisin pimeys aiemmin kun siirrytään talviaikaan?

Mutta tosiaan, oltiin suunniteltu Jennan kanssa, että otettaisiin asukuvia ennen kun mennään kaverin synttäreille. Oli kyllä tosi kiva käydä Oonan synttäreillä ja nähdä kavereita! Suurin osa porukasta joi, mutta me keskityttiin syömiseen, eli herkkuihin, sillä huomenna on heti aamulla peli Uudessakaupungissa. Meidän illan jutuista päätellen olisi kyllä voinut luulla, että meidän porukasta jokainen olisi ollut nousuhumalassa, oli taas niin järjetöntä juttua. Ihana että omistaa tuollaisia kavereita, joita naurattaa kaikki samat tyhmät (lapselliset) jutut. Mietittiinkin että juttujen perusteella ei ehkä uskoisi, että ollaan melkeen kaikki korkeasti koulutettuja aikuisia ihmisiä. Nyt on kyllä päivän vatsalihastreeni tehty, sen verran tuli naurettua!

Mutta, nyt mä taidan mennä nukkumaan ja keräämään voimia huomiseen peliin. Huomaa kyllä vielä että on ollut kipeänä, väsyttää koko ajan ja päivällä tehty tunnin salitreeni tuntui joltain maraton-tason suoritukselta.. Pitäkää meille peukkuja huomenna aamupäivällä, toivottavasti saadaan voittoputki avattua.. Hyvää yötä!

6 kommenttia:

 1. Ei sen juttujen taso vaan se seura! Kiva kun kävitte :)

  -Oona

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, toi käsikoru on kyllä tosi kiva, mutta jotenkin hankala, liian harvoin tulee käytettyä!

   Poista
 3. Hei Riikka, haastan sinut http://lauranhaavekaappi.blogspot.fi/2013/10/haastettu.html :)

  VastaaPoista