torstai 31. lokakuuta 2013

otin haasteen vastaan

R: Sain muutama päivä sitten Lauralta haasteen, jossa ideana on kertoa 11 faktaa itsestä ja sen jälkeen vastata haasteen antajan esittämiin kysymyksiin. Mä olen monesti tehnyt näitä haastepostauksia, mutta enköhän mä silti keksi vielä ainakin jotain asioita, joita en ehkä ole (ainakaan vähään aikaan) täällä blogissa itsestäni kertonut. Vähän aikaa sitten tein tämän 50 faktaa minusta postauksen ja se ainakin sai suuren suosion!

1. Mun on pakko maksaa kaikki laskut aina heti kun ne tulee. Tai jos sillon ei ole rahaa heti maksaa niitä, niin maksan viimeistään palkka/opintotukipäivänä, vaikka eräpäivään olisi vielä aikaa.

2. Tykkään käydä ruokakaupassa, varsinkin ulkomailla on tosi kiva kierrellä kaupassa ja ihmetellä kaikkia tuotteita. Mutta, nälkäisenä ruokakauppaan ei saa mennä!

 photo laeri3.jpg
 photo laeri7.jpg

3.Olin tosi surullinen kun Seppo lähti Salatuista Elämistä.

4. Googletan välillä jotain tosi outoja juttuja. Joku voisi vähän ihmetellä jos tutkisi mun googlen hakuhistoriaa.

5. Mulla on välillä tosi outoja rutiineja, jotka muodostuu vähän vahingossa, esimerkiksi töissä lähden lounaalle aina, kun koneen kello näyttää 10.54. Ja melkeen koko syksyn ajan mun on aina perjantain treenien jälkeen ollut pakko saada Ristoranten Pollo -pakastepizza.

6. Skippaan kaikissa blogeissa postaukset, jotka liittyy yhteistöihin tiettyjen kiinalaisten nettikauppojen kanssa. Ennen vastustin tosi paljon muutenkin mainospostauksia, mutta nykyäänhän se on osa tätä maailmaa. En silti tykkää blogeista, jotka on liian kaupallisia.

7. Aloitin gradun tammikuussa, mutta olen nyt päättänyt vaihtaa aihetta. Olen pian gradua vailla maisteri!

8. Mä en ikinä haluaisi opettajaksi. Hauska että ollaan Jennan kanssa monissa asioissa tosi samanlaisia, mutta mä en kyllä ikinä alkaisi opettajaksi ja Jennasta tulee (ehkä) jonain päivänä ope.

 photo laeri4.jpg
 photo laeri6.jpg

9. Ajattelin viikonloppuna leipoa joulutorttuja ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

10. En haluaisi muuttaa valmistumisen jälkeen pois Turusta, vaikka suurin osa oman alan työpaikoista onkin Helsingissä. Olen miettinyt, että  JOS saisin työn Helsingistä, niin matkustaisin ennemmin päivittäin Turku-Hki väliä, kun muuttaisin Helsinkiin reilusti kalliimpaan asuntoon. Ja saattaahan siellä pk-seudullakin työmatkoihin mennä aikaa.

11. Olen blogannut melkeen päivittäin jo viiden vuoden ajan. Hullua! Okei, enhän mä joka päivä ole postannut, mutta useimmiten ainakin ajatellut blogia, lukenut kommentteja tai Jennan postauksia. Ja muuten, 5v synttärien kunniaksi on tulossa ihan superkivoja juttuja marraskuussa! Kannattaa pysyä kuulolla..

Ja sitten vastaukset Lauran esittämiin kysymysiin..

Mikä on parasta syksyssä?

Se että sen jälkeen tulee joulu? Alkusyksyssä on aina sellaista ihanaa uuden fiilistä, voi alkaa uusi koulu, työ tai harrastus. Loppusyksystä taas on kiva alkaa jo vähän fiilistellä joulua, sytytellä kynttilöitä ja rauhoittua.

 photo laeri5.jpg
 photo laeri1.jpg

Jos saisit tehdä työksesi ihan mitä vain, mitä tekisit?

En ainakaan alkaisi tutkijaksi! Ihan oikeasti, jos ei olisi rahasta tai muusta kiinni, niin perustaisin sellasen söpön cupcake-kahvilan johonkin pieneen tunnelmalliseen paikkaan Turun jokirannassa. Palkkaisin leipuriksi maailman parhaan kakkujen tekijän, ystäväni Tuiskun. Kahvilassa tarjoltaisiin itse tehtyjä tuoreita, kauniita kakkuja ja leivoksia. Cocista saisi lasipullossa ja kahvia muumimukeista. Mallia ottaisin tästä paikasta, jossa käytiin Lontoossa.

Matkakohde, josta unelmoit?

Unelmoin aika monestakin kohteesta, kirjoitinkin niistä vähän aikaa sitten täällä. Mutta tällä hetkellä haluaisin jonnekin lämpimään. Ulkona on niin synkkää ja pimeää. Olen alkanut viime aikoina katsella "sillä silmällä" lentoja Dubaihin. Siellä olisi lämmin ja pääsisi shoppailemaan, unelma!

Paras biisi juuri nyt?

Ehdottomasti Timi Lexikonin Siivet auki.

Lähetätkö matkoilta postikortteja?

Joo, useimmiten lähetän, mutta en aina. Jos olen ilman Janne reissussa, niin saataan lähettää hänelle kortin. Joskus lähetän vanhemmille ja joskus isovanhemmille. Haluaisin lähettää aina, mutta joskus se unohtuu. Mun mielestä postikorttien lähettäminen on ihana tapa! Ja mä tykkään kun vanhemmat tai isovanhemmat lähettää meille kortteja matkoiltaan. Ne on melkeen kaikki jääkaapin ovessa!

Minkälaiset asiat tekevät sinut iloiseksi?

Monetkin asiat! Joskus ihan pienetkin asiat tekevät minut iloiseksi. Esimerkiksi kerran oltiin Jannen kanssa lenkillä ja olin mielettömän huonolla tuulella, ei jaksanut, väsytti, vitutti ja kaikkea.. Meitä vastaan tuli koiranulkoiluttaja kultaisennoutajan kanssa. Se koira näytti ihan siltä kun se olisi hymyillyt, mua alkoi naurattaa ja tajusin että ihan turha olla huonolla tuulella ilman mitään syytä, kun kaikki kuitenkin oli hyvin. Joskus tulen myös iloiseksi jos esimerkiksi joku sanoo jotain hyvää meidän blogista, tai jos saan hyvää palautetta töistä. Joskus tulen iloiseksi pelkästään siitä, jos vaikka Cittarissa on irtokarkit alennuksessa.

Mä olen taas vähän tylsä ja en haasta ketään! Nyt lähden toteuttamaan kohtaa 2 eli ruokakauppaan, heippa!

4 kommenttia:

 1. kiva postaus! joulutortut <3

  VastaaPoista
 2. haha mulla on sama noiden laskujen kanssa:D
  ja toi siivet auki<3
  ja irttarialet!!! <3
  ja ruokakauppashoppailu, varsinkin ulkomailla!
  ja vaikka mitä muuta ahah, paljon yhtäläisyyksiä!:D

  VastaaPoista