tiistai 8. lokakuuta 2013

ootd 8.10.

Ruutupaita Primark
Housut ja pipo Bikbok
Takki H&M
Kengät Skopunkten
Kangaskassi Camden Market

J: Tämän päivän, tai voisiko sanoa, että aika monen viime päivän asua.. Olen ollut vähän laiska panostamaan taas pukeutumiseeni. Tuntuu, että vaatekaappi pursuilee vaikka mitä, mutta silti ei ole mitään päällepantavaa! Pitäisi tehdä sinne joku kunnon inventaario, viedä niitä kesäkamoja varastaan ja vatata vihdoin se kirppispöytä.. Jos vaikka siitä saisi vähän inspistä tähän pukeutumiseenkin. Tai en mä sillä, ruutupaita, farkut, maiharit ja pipo on ihan kiva yhdistelmä, mutta siihenkin kyllästyy!
Kävin tämän näköisenä yliopistolta poimimassa Riikan, käytiin pikaisesti kuvailemassa ja kävin mä ruokakaupassakin. Muuten olen kököttänyt koneella tekemässä koulujuttuja ja äsken kävin treeneissä. Jännä päivä.

Huomenna saankin kaivaa pitkästä aikaa mun päiväkotitäti vaatteet esiin, sillä tuli yhdeksi päiväksi ihan oikeita töitä! Harmi kyllä vaan yhdeksi päiväksi ja torstaina pitää taas raahautua Raumalle opiskelujuttujen pariin.. Nyt kuitenkin läsähdän tuohon sohvalle ja katson talletuksesta päivän salkkarit ;) Heippa!

2 kommenttia: