keskiviikko 2. lokakuuta 2013

middle of nowhere

Takki Ebay
Housut ja paita Bikbok
Kengät Nelly
Käsikoru New Look
Reppu ja kaulahuivi Primark

J: Mua oikein itkettää, kuinka Blogger tuhoaa nämä kuvat nykyään!! Ihan kauheeta mössöä. Olen nyt tosi laiska, enkä kuitenkaan jaksa ladata niitä muuta kautta. Pitäisi kyllä taas ottaa esim. photobucket käyttöön (vai mitä suosittelette..??). 
Asusta kuitenkin sen verran, että se on jo viime perjantailta. Pysähdyttiin taas Riikan kanssa jonnekin Hajalan perämetsiin kuvailemaan mun asua ja kuvista tuli kyllä kivoja. Mä tykkään ihan älytttömästi tosta takista! Tilasin sen tosiaan ebaysta ennen kuin edes huomasin, että kaikki kaupat ovat täynnä samantapaisia. Luulin, että nahkahihaiset takit olivat ihan viime talven juttu ja nyt jo ihan out.. Raitapaita on BikBokin alesta 12€:lla ostettu. Löydettiin Riikan kanssa molemmat sieltä sellaiset  paidat puoleen hintaan, joita ollaan jo aikaisemminkin katseltu. Hyvä tuuri! Olen muuten niin iloinen, että se Bikbok löytyy Hansasta nykyään. Ehdottomasti mun tämän hetken suosikkiliike.

Nyt pitäisi ottaa tenttikirja esiin ja aloittaa urakka. Maanantaiksi on noin 600 sivua vielä luettavana. Aihe on ihan mielenkiintoinen, mutta jotenkin se aloittaminen on aina hankalaa. Mä kyllä tykkään lukea, sillä rakastan sitä tunnetta kun poistuu tentistä ja tietää osanneensa jotain! Lisäksi lukemista motivoi tällä hetkellä tosi paljon se valmistuminen.. Olen rohmunnut ihan törkeän määrän kursseja tälle vuodelle, sillä haluan saada kaikki läsnöoloa vaativat opinnot valmiiksi tänä vuonna! Kyllästyttää meinaan nyt jo tuo Turku-Rauma välin kulkeminen.. Eli siis lukemaan, bye!

5 kommenttia:

 1. ite käytän photobucketia, suosittelen! muutamia muitakin tullut joskus käytettyä mutta aina on pitänyt vaihtaa kun on ilmennyt jotain ongelmia. varsinkin blogger aina joskus temppuilee niin siksi en tän kautta lataa kuvia.. kokeile tota bucketia siis jos alkaa mennä hermot :D

  ja niin piti sanoa että ihana tuo takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Mä latasin nyt uusimman postauksen kuvat photobucketin kautta! Olen käyttänyt sitä joskus, mutta sitten se tili meni täyteen ja en tehnyt koskaan uutta! Nyt pääsin näköjään kirjautumaan fb-tunnuksilla, jee!

   Poista
 2. Lovely look

  http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
  twitter & instagram : @fashionrlounge
  Fashion room lounge

  A chic kiss ;)

  VastaaPoista