perjantai 4. lokakuuta 2013

maailman täydellisin takki

Takki Bikbok

R: Eilen jo ohimennen mainitsinkin että ostin uuden takin, tänään töiden jälkeen muistin heti kuvata sen. Ja voi vitsit, se on niin ihana! Mä en ole varmaan ikinä tehnyt yhtä onnistunutta takkilöytöä. Viime talvenakin kiersin vaikka miten monta kauppaa ja yritin löytää kivaa takkia, mutta mistään ei löytynyt. Nyt en edes etsinyt takkia ja löysin sen ihan sattumalta Bikbokista.

Mä olen jo pitkään etsinyt harmaata villakangastakkia, jossa on huppu ja joka on malliltaan rento, yksinkertainen ja napiton. Tämä takki täyttää kaikki kriteerit! Takissa on myös vyö, jonka avulla takista saa halutessaan istuvamman ja "asiallisemman". Ilman vyötä takki on ihanan rento, mutta ei kuitenkaan mikään ihan muodoton teltta. Kovimmille pakkasille tämä ei sovi, mutta varmasti pienilläkin pakkasillä pärjää, jos alle laittaa lämpimät vaatteet. Mä oikeen odotan että säät kylmenisi, ihan vaan siksi että saan tämän käyttöön! Nyt on kyllä hyvä takkitilanne, kun vähän aikaa sitten ostin Hansamaniasta naurettavan halvalla sellasen vähän paksumman parkatakin syksyksi. Talveksi on ehkä pakko vielä ostaa joku tosi lämmin, paksu parka, mutta sen aika ei ole vielä.

Mitäs tykkäätte? Onko teillä jo syystakit hommattuna?

12 kommenttia:

 1. Aika ihana! Ja todellakin tuttu tunne tuo: aina kun etsii jotain tiettyä ni saa suurinpiirtein kääntää kaikki kivet ym.. eikä siltikään löydy. Ittellä kanssa semmonen syys/kevät takki hakusessa, mutta ehkä vielä joskus :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Takkit ovat minun lempi ostoksia! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
 3. ihana! paljon maksoi ja onko tossa villaa lainkaan? pääsen vasta viikonloppuna tsekkaan löytyiskö tampereelta samaa takkia, ainakin näyttää just sellaselta jota oon ettinyt!

  VastaaPoista