maanantai 14. lokakuuta 2013

Lahjaideoita miehille

J: Olen viime viikot vaivanut päätäni hyvin ärsyttävällä kysymyksellä, olen joutunut miettimään syntymäpäivälahjaa poikakaverilleni. Yleensä tykkään ostaa lahjoja, mutta nyt pää on ollut ihan tyhjä ideoista. Olin ajatellut jotain kivaa yhteistä tekemistä, esimerkiksi minilomaa Tallinnaan tai Tukholmaan, mutta meidän yhteinen vapaa viikonloppu on seuraavaksi joskus joulukuussa, joten hylkäsin idean. Riikka paini vähän aikaa saman kysymyksen kanssa kun Jannella oli synttärit, ja lopulta vastaus meidän molempien kysymyksiin löytyi yllättävän helpolla. Päästiin taas tekemään vähän yhteistyötä Elämyslahjojenkanssa! Tällä kertaa etsittiin sivuilta miehille sopivia lahjoja. Odottakaas vaan, voi olla että kuulette vielä mitä pojat pääsevät testaamaan..
Vaihtoehtoja on vaikka miten paljon. Keräsin tähän vähän sellaisia, joista ajattelin Teemun innostuvan..


Rinneautoilu. Turussa Hirvensalossa pääsee laskettelemaan laskettulurinnettä alas vähän toisin kun yleensä, autolla. Olen jo kauan miettinyt, että voisin itsekin testata sitä! Auto tulee vähän kuin itsestään mäkeä alas, kaasua ja samalla siis polttoainetta ei tarvita. Jarrua kyllä, ainakin mun tapauksessa ;) Tämä olisi oiva lahja, mutta mäkiautoilu on mahdollista vain kesäkaudella, joka taitaa olla jo ohi..

Seikkailupuistoolisi toinen hyvä vaihtoehto, se taitaa olla vielä aukikin. Turun Flowpark sijaitsee siinä ihan Skanssin naapurissa. Siellä on 3-14 metriin rakennettuja ratoja, joissa on erilaisia tehtäviä, mm. liaaneja! Kuulostaa jännälle.. Pojat siis sinne siksi aikaa kun mä ja Riikka mentäisiin shoppailemaan, mun mielestä se olisi loistava diili!

Uutena bongasin Elämyslahojen sivuilta Kaarinassa järjestettävän värikuulapelin. Mulla tulee värikuulasodasta aina mieleen vaan The Big Bang Theory, jossa Sheldon kumppaineineen käy pelaamassa sitä ja häviää pikkupojille! Se voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto, varmaan juuri sellaista "leikkimistä", josta jokaisen miehen sisällä elävä pikkupoika innostuisi.. 


Yksi ihan täydellinen lahja Teemulle olisi kartingajelu. Puhuttiinkin siitä just yhtenä päivänä. Elämyslahjoilla on valikoimassa kartingajelua, mutta se on Helsingissä, täältä Turusta sitä ei löydy. Mä en ole tosin ihan perillä, että onko täällä edes kunnon rataa missään? Olen joskus aikoinaan ollut Paimiossa ajamassa ja se oli kyllä huippukivaa, vaikka olinkin huono! Nykyään olisin varmaan parempi. 

Yksi loistava (ja tarpeellinen) lahja olisi myös 45 minuutin urheiluhieronta. Urheillaan molemmat aika paljon ja melkeen päivittäin ainakin toinen valittaa, että joku paikka on jumissa! Olisi luksusta päästä kerrankin oikein ammattilaisen hierottavaksi. Paikat varmaan aukeaisivat vähän eri tavalla kun vaikka mun hieroessa..

Vaihtoehtoja siis löytyy! Sivuilla oli enemmänkin miehille sopivia lahjoja, mutta keräsin tähän nyt sellaisia, jotka voisivat poikia kiinnostaa. En usko, että esimerkiksi Teemu innostuisi miesten kasvohoidosta tai Karppaajan ruokakassista, vaikka joku toinen (mies) voisi olla niistä ihan innoissaan.. Jos muuten teidän poikaystävällä/veljellä/isällä tai muulla miehellä ei ole syntymäpäiviä tulossa, niin kannattaa laittaa vinkit mieleen isänpäivälahjoja tai joululahjoja varten. Lokakuun alussa saa jo miettiä joululahjoja, mä ainakin mietin ;)

Postaus toteutettu yhteistyössä Elämyslahjojen kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.

9 kommenttia:

 1. Miehille on kieltämättä NIIIN vaikeeta keksiä lahjaideoita! Joku tuollainen yhdessä tehtävä juttu, kuten toi rinneautoilu olis varmasti mieluinen lähes miehelle kuin miehelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kauhulla odotan joululahjojen ostoa taas..

   Poista
 2. Ihana blogi sulla, liityin lukijaks! Liitythän säkin mun :) Hieronta on aina miesten mieleen! ;)

  VastaaPoista
 3. Turku Karting. Siellä on ulko- sekä sisärata: http://www.turkukarting.fi/etusivu.html

  En tiedä onko kunnon rata, koska en ole käynyt muualla enkä tiedäkään miten on muualla. Mutta ainakin mulle kelpasi (kokeilin vain sisärataa) :)

  VastaaPoista
 4. kiva uusi ulkoasu blogissa!

  VastaaPoista
 5. Miehille on kieltämättä vaikea keksiä lahjoja mutta onneksi vaihtoehtoja löytyy kuitenkin riittämiin.

  VastaaPoista