tiistai 29. lokakuuta 2013

kurkistus mun elämään

J: Mä en taas tajua, että mihin aika on oikein mennyt! Just vasta alkoi lokakuu ja perjantaina on marraskuu. Ihan hullua! Mä huomaan ajankulumisen varsinkin siinä, kun opiskelujuttujen deadlinet lähestyy aina liian nopeasti ja jonnekin kauas tulevaisuuteen suunnitellut tentit ovatkin jo menneet. Mitä mä olen oikein viime aikoina tehnyt..? Ainakin olen..

..Kuvaillut ihan liian vähän! Mua edelleenkin ärsyttää toi mun kamera, tuntuu ettei sillä saa mitään kunnon kuvia varsinkaan nyt kun on jo niin pimeitä. Voisko joku sponssaa mulle uuden? Muillekin bloggareille jaellaan niitä useampanakin kappaleena..

..Värjännyt ihan itse omat hiukseni ja kävin leikkauttamassa ne Riikan kummitädin kampaamossa (JJhius Uittamolla, suosittelen jos olette ihan vaan leikkauksen tarpeessa!)


..Käynyt ensimmäistä kertaa koskaan opettamassa terveystietoa ja paikkana oli oma vanha alakoulu, jännää!

..Herännyt aamulla ajoissa ja kuunnellut Suomipopin aamulypsyä samalla kun syön aamupalan. Ihan parasta viihdettä, suosittelen! Lähtee ihan oikeasti aamut paremmin käyntiin kun kuuntelee Aamulypsyn hulluja juttuja. Viime viikolla sai nauraa myös vedet silmissä heitä Neljän Tähden Illallisessa. Kannattaa oikeasti katsoa ne ruutu.fistä jos teillä on yhtä "huono" huumorintaju kun vaikka mulla ;)

..Käynyt koristreeneissä, salilla ja Uudessakaupungissa pelaamassa. Riikka taisi jotain jo mainitakin.  Hävittiin taas, pöh.

..Reissannut liikaa Rauma-Turku-Rauma väliä. Alkaa kasitie tulla aika tutuksi! Onneksi useimmiten on hyvää seuraa ja kelitkin ovat olleet toistaiseksi ihan hyviä


..Syönyt hyvin (ja epäterveellisesti)! Tein mm. lauantaina Teemulla English breakfastin suomalaisittain. 

..Syönyt myös ihan liikaa irttareita. Ostin niitä jopa sunnuntaina, ennen niitä meni korkeintaan perjantaina ja/tai lauantaina... Jos whatsappin hymiöt toimisivat täällä, tähän kohtaan sopisi se possun kuva!

..Juonut glögiä ihan liikaa. En tajua, miksen ole joskus tykännyt siitä? 

..Juhlinut! Perjantaina oli kaverin tuparit ja lauantaina toisen synttärit. Kivaa oli ja eksyin mä vahingossa Börssiinkin perjantaina. Oli kyllä hauskaa, aivot tuulettui oikein kunnolla sillä reissulla


..Tavannut samoissa tupareissa kaverin kaverin Riikan, jolla on tosi kiva blogi ja joka muuten asuu sattumalta samassa kämpässä kun Riikka pari vuotta sitten. Hassua!

..Yrittänyt lukea tenttiin, mutta pettynyt pahemman kerran kun kysymykset oli aivan muuta mitä odotin ja joudun varmaan toista kertaa yliopistourani aikaa uusimaan. Yhyy.

..Haaveillut Lontoosta. Tämä postaus ei auttanut asiaa yhtään. Mun on pakko päästä sinne pian. Katselin jo lentoja tammikuun alulle. Toivon vaan, että jotain halpoja olisi vielä jäljellä sillon kun mun veronpalautukset rapsahtavat tilille


..Hakenut vihdoin kandin todistukseni! Tosin eipä se oikein miltään tunnu, paperia se vaan on. Sitten kun maisterinpaperit on vähintään taskussa niin annan itselleni luvan juhlia ;)

..Katsonut enemmän leffoja kun viimeisen vuoden aikana yhteensä! Filmtown alkaa olla todella tuttu paikka ja muistan varmaan ulkoa kaikki ne uutuudet.

..Nukkunut huonosti. Viime yönäkin näin jotain ihan outoa painajaista ja luulin kertoneeni siitä Teemulle, mutta näinkin vaan unta varmaan siitäkin. 

En tiedä jaksaako kukaan lukea tällaisia postauksia, mutta mä ainakin tykkään kirjoittaa. Eniten haluaisin taas julkaista kivoja asukuvia, mutta tällä hetkellä kuvien ottaminen on aika mahdotonta. Meidän aikataulut menee Riikan kanssa ihan ristiin aina ja sillon kun kumpikin olisi vapaa, on jo pimeä. Unohdin jo, kuinka ankeaa tämä syksy onkaan. Ei voi mitään. Nyt pitää mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna olla taas ahkera;)

18 kommenttia:

 1. Heippa!
  Tää on ehkä vähän tyhmä kysymys, mut näkyykö noissa todistuksista esim. arvosanat perus-, aine- ja syventävistäopinnoista vai ainoastaan kurssien määrää? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyy ihan kaikki mahdolliset, tosi ahdistavaa ;D Siinä "todistuksessa" näkyy vaan kokonaisarvosanat ja sitten siellä välissä on liite, jossa on kaikki mahdolliset.. Eikä muuten ollut yhtään tyhmä kysymys, mä kyselin samaa aikaisemmin yhdeltä kaverilta!

   Poista
  2. Näkyykö siinä "todistuksessa" pää- ja sivuaineiden kokonaisarvosanojen lisäksi myös kielten arvosanat? :)

   Vai vain ruotsin numero.....

   T. Toinen utelias :D

   Poista
  3. Ruotsi arvostellaan vaan 2 tai 4 ja enkku hyväksytty/hylätty.. Meillä ainakin! Niistä mistään kieli- ja viestintäopinnoista ei oikeen tuu numeroita!

   Poista
 2. Hyvä postaus ja kamalasti (lähes) kaikkea oot saanut aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin! On kyllä kiirettä pitänyt, mutta välillä on kivaa olla tehokas, vaikak kyse olisikin ihan pienistä asioista vaan:)

   Poista
 3. onnea kandista! viikon päästä pitää omakin jo palauttaa ja toivotaan, että se siellä hyväksytään ja jouluna saan juhlia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Eiköhän se sunkin valmistu ja hyväksytä:)

   Poista
 4. Onnea kandista, itellä sinne on vielä matkaa!:d mie ainakin tykkään lukea tämmösiä postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säkin pääset ihan varmasti joskus sinne saakka, ei ollut edes paha matka :) Ja kiva kuulla, että tykkäät!

   Poista
 5. No, kandi on kuitenkin yksi askel sinne maisteriin, joten älä nyt vähättele itseäsi :) Onnea vielä siitä! :)

  VastaaPoista
 6. hahaha aika kauhee naama, miten oonkin noin kuvauksellinen :-D mutjoo oli kiva taas nähä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, pitäs nähdä useammin :D Toi oli kyllä paras niistä kuvista :D mä näytin kaikissa ihan siltä kun olisin ollut vielä enemmänkin kännissää....

   Poista
 7. Tälläsiä o kiva just lukee:) jee

  VastaaPoista