tiistai 15. lokakuuta 2013

kaksi yhden hinnalla


R: Tein eilen pikavauhdilla uuden bannerin, kun kyllästyin totaalisesti siihen vanhaan. Mitäs tykkäätte? Mä haluaisin ehkä jonkun vähän yksinkertaisemman, paras olisi jos saisi yhden (onnistuneen) kuvan missä oltaisiin molemmat ja siitä saisi tehtyä bannerin. Nämä on näitä yhteisen blogin ongelmia, yhdestä ihmisestä on aina helpompi saada onnistunut kuva.. Lisäksi mua häiritsee toi fontti, mun omalla läppärillä katsottuna fontti on jotenkin liian paksu, mutta kun katson sitä Jannen koneelta tai työkoneelta, niin se näyttää ihan hyvältä (isomman ruudun ansiosta..). Mielipiteitä? Jennan mielipide tähän fontin paksuuteen oli "mun reisi on paksu". Eli ehkä Jennakin tuon hyväksyy. Fontin lisäksi häiritsee se, että Jennasta on kaksi tuollaista kuvaa jossa hän katsoo pois päin ja mä sen sijaan katson molemmissa kameraan. Valikoin kuvat ihan sattumalta kun aloin Picasan kanssa leikkimään, en ajatellut että uusi banneri niillä kuvilla oikeasti päätyisi blogiin asti.. Kyllä mä tosta bannerista tykkäänkin, siinä tulee hyvin esiin meidän molempien tyylit, värisävyt sopii jotenkin ihmeen hyvin yhteen ja lisäksi asut on kivan syksyisiä!

Oli muuten pakko laittaa toi by: Riikka & Jenna tuohon, hämmentävän usein saadaan sellaisia "sun blogi on kiva" kommentteja, kun ihmiset ei tajua, että meitä on kaksi. Luetaanko blogeja niin huonosti ja siirrytään suoraan vaan kommenttiboksiin vai..? Mutta, tämä banneri saa kelvata nyt vähän aikaa, ainakin siihen asti kun saadaan joku hyvä yhteiskuva meistä! Tai siihen asti kun joskus taas kyllästyn..

12 kommenttia:

 1. Hieno on! Täysin erilainen tunnelma, kuin siinä vanhassa, jotenkin rauhallisempi ja aikuismaisempi (liekö aika mennyt eteen päin ;) ) Eikä ole yhtään liian iso fontti ainaskaan mun koneella katsottaessa!
  Onnistunut ainakin allekirjoittaneen mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ei kyllä liian aikuismainen saa olla ;)

   Poista
 2. Tosi kiva banneri! Se on hirveetä kun tulee vaan se, että on pakko saada uusi banneri :D

  Olisiko niin, että osa kuitenkin pitää teitä niin saman näköisinä ettei tajua sitä että siellä onkin kaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mutta ei me edes niiiin samalta näytetä. Ja hassua jos ei huomaa mm. esittelyteksteistä, että kirjoittajia on kaksi. Lieneekö syynä se, että mennään kiireellä blogista toiseen kommentoimaan aka promoamaan omaa blogia, eikä oikeasti perehdytä siihen blogiin, kommentoidaan vaan.

   Poista